DIGI Romania: Anuntul IMPORTANT ce a SURPRINS Multi Romani

DIGI Romania este in centrul unui anunt important care a surprins si foarte multi romani, iata ce trebuie sa stie toti cei care-i folosesc serviciile.

DIGI Romania media

DIGI Romania este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, cu milioane, peste milioane, de clienti in toata tara, dar nu este peste concurenta din chiar toate punctele de vedere. Dupa cum puteti vedea mai jos, un raport recent publicat de catre cei de la ANCOM ne dezvaluie faptul ca DIGI Romania nu are cel mai rapid internet fix din toata Romania, cei de la Orange ramanand in continuare in frunte.

DIGI Romania le ofera clientilor din Romania viteze de download aproape injumatatite in raport cu ceea ce ofera Orange, conform celor de la ANCOM, atat pentru download, cat si pentru upload, situatie care era intalnita si anul trecut. DIGI Romania reusit sa-si imbunatateasca vitezele de download si upload pentru internetul fix in 2019 fata de 2018, dar acelasi lucru a fost realizat inclusiv de catre Orange, asa ca diferentele s-au pastrat.

DIGI Romania: Anuntul IMPORTANT ce a SURPRINS Multi Romani

DIGI Romania media internet fix

DIGI Romania nu are cel mai rapid internet fix din Romania, conform celor de la ANCOM, Orange avand performante exponential mai bune pentru clientii sai, insa aceasta clasare nu releva chiar atat de bine realitatea. Cei de la Orange au o infrastructura ceva mai noua decat cea a DIGI Romania, insa asta nu e cea mai reveltanta, parte, si asta pentru ca vorbim despre baze de clienti complet diferite, RCS & RDS fiind lider de piata in momentul de fata in tara noastra.

DIGI Romania are mai multi clienti, cu mai multe tipuri de abonamente, cu viteze diferite, si probabil ca e vorba si de mai multe teste facute in cazul lor, chiar si din afara oraselor, acolo unde conexiunile nu sunt tocmai rapide. Cu o varietate atat de mare de clienti, e normal ca DIGI Romania sa nu poata depasi Orange, care are mult mai putini clienti, doar in orase, unde infrastructura este net superioara celei de la marginea localitatilor, sau din afara lor.

DIGI Romania nu are in mod oficial cel mai rapid internet fix din Romania, dar are una dintre cele mai extinse infrastructuri, facuta pe fibra optica precum la Orange, insa diversitatea de clienti, si de locatii pentru servicii, “trage in jos” viteza medie a internetului.