GTA 6: SURPRIZA Uriasa la care Jucatorii NU s-ar fi Asteptat

GTA 6 viciu

GTA 6 are anuntata o surpriza la care nici cei mai inraiti dintre fanii Rockstar Games nu s-ar fi asteptat, iar asta pentru ca vorbim despre ceva la care mai nimeni nu se gandea, si nu credea ca ar fi posibil pentru titlul Rockstar.

GTA 6 are in primul rand confirmata in mod oficial prelungirea inregistrarii domeniului gtavi.com pentru cei de la Rockstar Games, ceva perfect normal daca ne gandim ca ei vor sa lanseze urmatorul titlu cu aceasta denumire in cursul urmatorului an si jumatate, deci e normal sa protejeze domeniul.

GTA 6 are totusi parte de o alta surpriza pentru ca domeniul gtavicecityonline.com are deasemenea prelungita inregistrarea tot pentru cei de la Rockstar Games, deci exista o posibilitate ca titlul sa fie oferit in versiune online cu orasul Vice City, ceea ce multi jucatori si-ar dori cu foarte mare interes.

GTA 6 cu o versiune speciala online pentru Vice City ar fi ceva ce foarte putini fani ai Rockstar Games credeau ca vor vedea vreodata de la companie, insa iata ca planurile pentru noua franciza sunt mult mai complexe decat si-ar fi putut imagina cineva pana in momentul de fata.

GTA 6 este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, iar lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc undeva prin 2022, sau poate pe final de 2021, insa deocamdata aceste detalii privind disponibilitatea n-au fost dezvaluite pentru intreaga lume, din pacate.