LIDL Romania: Este GRATUIT in TOATE Magazinele, ce Primesti

LIDL Romania are o surpriza foarte mare pentru clientii din toata tara, iata ce ofera gratuit in magazine chiar cum pentru toti dintre noi, si cum profiti.

LIDL Romania figurine

LIDL Romania are o surpriza foarte interesanta pentru toti clientii sai din Romania, iata ce a decis sa ofere gratuit pentru toata lumea, si cum ne putem bucura chiar in acest moment de tot ceea ce are lantul de magazine pentru noi. LIDL Romania a pregatit pentru clientii din toata tara ceva special, care desigur ca este dedicat unui segmnet de romani, mai exact copiilor, care vor putea sa se joace cu noile stikeez oferite la cumparaturi.

LIDL Romania ofera in mod gratuit stickerele aceste apentru cumparaturile care depasesc o anumita valoare, astfel ca puteti sa va bucurati copiii cu nou surse de joaca daca alegeti sa le oferiti unul dintre stickere chiar acum. Cei de la LIDL Romania au decis sa le ofere copiilor nu doar stickere, ci si albume pe care acestea pot fi lipite, astfel ca aveti posibilitatea de a-i tine ocupati pentru perioade lungi de timp cu noile “jucarii” de la companie.

LIDL Romania: Este GRATUIT in TOATE Magazinele, ce Primesti

LIDL Romania nu e la prima isprava de acest gen, lantul de supermarket-uri oferind si in trecut surprize similare pentru clientii sai din toata tara, tot gratuit, si tot in limita unor sume de bani platite pentru cumparaturi. LIDL Romania face o campanie foarte interesanta aici pentru ca le ofera copiilor motive sa le ceara parintilor mai multe stickere, iar acestia trebuie sa faca mai multe cumparaturi pentru a se asigura ca ii multumesc pe cei mici.

Tu i-ai cunoscut pe cei 24 de membri ai colecției #StikeezHappyHome? 👀 Figurinele ce au forma animalelor de companie, a…

Publicată de Lidl Romania pe Duminică, 23 august 2020

LIDL Romania a gandit totul pentru a face lucrurile cat mai interesante pentru copii, astfel ca fiecare figurina are o denumire speciala, si copiii vor dori sa le colectioneze pe toate pentru a se juca cu ele. LIDL Romania are si o pagina speciala disponibila pentru cei interesati sa profite de aceasta oferta speciala pentru figurinele stickeez, astfel ca aveti ocazia sa cumparati pentru cei mici fix ceea ce isi doresc, cu toate detaliile in website.

LIDL Romania are desigur si foarte multe promotii foarte bune de care puteti profita in aceasta perioada, si depinde doar de voi sa va hotarati ceea ce vreti sa faceti pentru a va bucura de ele chiar acum.