BANCA Transilvania: Anunt de ULTIMA ORA pentru TOATA Romania

BANCA Transilvania are un anunt de ultima ora pentru toata Romania, iata ce a fost dezvaluit pentru noi, si cat de mult conteaza pentru toata lumea.

BANCA Transilvania pandemie

BANCA Transilvania vine cu un surprinzator anunt de ultima ora pentru toata Romania, unul de care ar trebui sa stie foarte multa lume, iar asta pentru ca vorbim, pana la urma, despre o schimare foarte importanta care ne afecteaza pe toti. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au anuntat ca dupa 11 saptamani de crestere continua, numarul de noi cazuri de infectare cu noul BANCA Transilvania este in scadere cu 5.5% in raport cu saptamanile anterioare.

BANCA Transilvania ofera in mod neobisnuit informatii despre pandemia de Coronavirus pentru Romani, insa media mobila de zile pentru cazurile nou confirmate este de 1187, cu 5.5% mai mica decat in perioada anterioara analizata. In Romania s-a diminuat pentru a 8-a saptamana consecutiv rata vindecarilor, cu 1.3 puncte procentuale, deci BANCA Transilvania ne spune ca numarul celor declarati vindecati e in scadere, dar e normal avand in vedere confirmarile mari de cazuri noi.

BANCA Transilvania: Anunt de ULTIMA ORA pentru TOATA Romania

BANCA Transilvania spune deasemenea ca numarul de cazuri active a crescut cu 14.5% in ultima saptamana, atingand un record de 39.946 de oameni, o cifra impresionanta care arata cat de solicitat este sistemul medical din Romania. Tara noastra nu sta bine nici la nivel european, conform celor de la BANCA Transilvania, fiind in continuare printre tarile in care se inregistreaza cele mai multe cazuri noi zilnice, inclusiv raportate la 100.000 de locuitori.

BANCA Transilvania ne spune ceea ce vedem deja de foarte multa vreme cu ochii nostri, ca pandemia de Coronavairus avanseaza puternic in Romania, in ciuda tuturor promisiunilor autoritatilor ca lucrurile vor reveni la scadere. BANCA Transilvania ne prezinta o realitate care ne arata ca fara respectarea masurilor de protectie va fi imposibil sa iesim din aceasta situatie extrem de serioasa in care ne aflam in momentul de fata, si asta nu e o veste buna.

BANCA Transilvania ofera aceste date in contextul in care urmeaza sa aiba loc alegerile locale in Romania, dar se vor redeschide inclusiv scolile, si restaurantele, ceea ce va pune presiune si mai mare pe tot sistemul medical din Romania.