DACIA Duster: VIDEO, Prezentarea Autospecialelor Politiei

DACIA Duster, si modelul Logan, in versiunea autospecialelor pentru Politia Romana, au parte de o prezentare detaliata cu noutatile si dotarile aduse.

DACIA Duster si Logan au parte de o prezentare foarte interesanta in clipul video de mai sus, una in care vedem cum arata noile autospeciale de politie pe care MAI le-a cumparat destul de recent. Probabil va aduceti aminte de acum cateva saptamani cand au aparut primele imagini cu noile autospeciale DACIA Duster si Logan ale Politiei Romane, iar acum avem ocazia de a le vedea ceva mai detaliat, inclusiv din interior, atat in fata, cat si in spate.

DACIA Duster a intrat in dotarea Politiei Romane, impreuna cu noua versiune a Logan cu o serie de dotari noi, care trebuiau sa existe pe autospecialele din Romania de foarte multa vreme, dar care ajung abia acum. Puteti vedea in clipul video de mai sus un politist facand o prezentare detaliata pentru ambele masini, si pentru tot ceea ce se gaseste in DACIA Duster, dar si in autospeciala Logan, iar spre deosebire de masinile de politie din alte tari, exista multe lipsuri.

DACIA Duster: VIDEO, Prezentarea Autospecialelor Politiei

DACIA Duster ramane totusi o masina de baza pentru Politia Romana, la fel ca si Logan, chiar daca ele nu sunt chiar atat de “sprintene” cand vine vorba despre deplasarea rapida la misiuni, sau urmarirea soferilor care incalca regulile de circulatie. Pe de alta parte, DACIA Duster are acum separata zona pentru persoanele retinute de cea a politistilor, are mai multe echipamente in dotare in portbagaj, are noi echipamente pentru identificarea persoanelor, si nu numai.

DACIA Duster ramane cu un mare minus la partea de motorizare, acolo unde nu se pune foarte mare accent pe puterea masinii, ci probabil pe consumul redus, ceea ce desigur ca in alte tari nu este cazul. Pe de alta parte e bine ca Politia Romana beneficiaza de masini care au dotari noi, dar si care sunt efectiv noi, vasta majoritate a celorlalte existente fiind depasite din toate punctele de vedere, iar DACIA Duster vine ca un element de noutate.

DACIA Duster intra acum in dotarea politiei la nivel national dupa ce pana recent versiunea Logan era cea mai folosita in randul autoritatilor, la fel ca si Volkswagen Polo, cumparate si ele cu nu foarte multi ani in urma de catre autoritati.