Facebook: Functia SURPRIZA Lansata deja in Aplicatia pentru Telefoane

Facebook cumparaturi

Facebook continua sa faca schimbari mai muilt, sau mai putin, utile in aplicatia sa disponibila pentru telefoanele din intreaga lume, iar acum vorbim despre ceva lansat deja ca parte a unui test derulat in SUA, aplicatia retelei de socializare avand o sectiune dedicata pentru cumparaturi.

Facebook vrea sa-i invete pe oameni sa-si faca cumparaturile in cadrul aplicatiei sale, iar pentru a-si indeplini scopul, a inclus o sectiune speciala pentru cumparaturi in aplicatie, asa cum a facut inclusiv cu Instagram, acolo aceasta sectiune parand sa aiba succes destul de mare.

Facebook are o gama destul de diversificata de produse de la anumite companii din SUA, acestea putand fi cumparate direct din aplicatie, fara a mai vizita website-ul acelor magazine online, totul fiind gandit pentru a fi cat mai simplu de folosit.

Facebook cumparaturi aplicatie

Facebook vrea sa faca din sectiunea sa pentru cumparaturi, denumita Facebook Shop deocamdata, o destinatie principala pentru oamenii care fac cumparaturi de pe telefoanele mobile, insa ramane de vazut cat succes va avea in SUA, sau alte zone.