WhatsApp: TRUC Grozav cu Functia SECRETA de care NU ai Stiut

WhatsApp are o functie secreta de care mai nimeni nu a stiut pana acum, iata ce poti face cu ea, si cat de importanta poate fi pentru tine acum.

WhatsApp real

WhatsApp are foarte multe functii integrate de catre compania care dezvolta aplicatia de mesagerie, iar printre ele se numara si una de care foarte multa lume nu a stiut ceva pana acum, dar care este totusi importanta. Vorbim despre o noua functie pentru WhatsApp care are denumirea Live Location, Locatie in Timp Real, iar asa precum ii spune si numele, ea permite urmarirea in timp real a locatiei unui utilizator, deci daca trebuie sa calatori undeva, cineva va poate vedea locatia.

WhatsApp permite activarea acestei functii pentru fiecare conversatie pentru care dorim sa ne afisam locatia in timp real, dar multa lume nu stia ca poate face acest lucru cu oricare dintre persoanele cu care poarta conversatii. Exista foarte multe situatii in care o functie de acest gen este foarte utila, dar la fel de multe in care ea este periculoasa, asa ca utilizarea acestei functii din WhatsApp e conditionata in principal de preferintele utilizatorilor.

WhatsApp: TRUC Grozav cu Functia SECRETA de care NU ai Stiut

WhatsApp nu prezinta aceasta functie intr-un format care sa fie chiar atat de usor de descoperit de catre utilizatori, asa ca foarte muilti nici macar nu stiu ca ea exista, si are un meniu dedicat pentru setari. Daca functia este activata din meniul de setari, atunci de fiecare data cand partajati locatia voastra intr-o conversatie, va fi partajata in timp real si cu acea persoana, deci ea va poate monitoriza, si eventual va poate tine in siguranta, la nevoie.

WhatsApp foloseste GPS-ul integrat din telefoane pentru a furniza aceasta functionalitate, ceea ce este perfect normal, astfel ca vorbim si despre o localizare exacta in functie de locatia in care ne aflam. Desigur ca sistemul poate fi folosit de catre unii si pentru spionare, dar asta doar daca este activata optiunea de partajare a locatiei in acea conversatie, eventual si fara ca persoana spionata sa stie exact ce se intampla in telefonul sau.

WhatsApp ofera aceasta functie de ceva vreme pentru utilizatorii de telefoane din toata lumea, insa nu chiar toti stiu exact cum se activeaza, sau cum se foloseste o asemenea functie, fie ca ii ajuta, fie ca le face mai muilt rau.