Fortnite: Marea SURPRIZA Lansata deja de Epic Games in Joc

Fortnite asgard

Fortnite are deja o surpriza mare lansata de catre cei de la Epic Games in jocul pe care sute de milioane de oameni din lumea intreaga in joaca lunar, si e vorba despre ceva ce mai mult ca sigur iti va trezi interesul pentru titlu, mai ales ca este vorba despre ceva cu totul inedit.

Fortnite a avut anuntata aducerea unui skin al lui Thor in cursul urmatoarelor saptamani pentru jucatori, insa inainte ca asta sa se intample, celebrul ciocan al zeului din Asgard si-a facut deja aparitia in joc, iar unii dintre jucatori au incercat sa-l ridice si sa-l foloseasca impotriva inamicilor.

Fortnite nu permite deocamdata decat vizionarea ciocanului celebrului zeu din mitologia scandinava, insa nu e exclus ca impreuna cu skin-ul sa fie oferita si posibilitaea de a ridica acel ciocan de pe pamant, desigur doar pentru cei care sunt intr-adevar vrednici sa faca acest lucru.

Fortnite incepe sa aiba tot mai multe elemente interesante aduse din seriile de benzi desenate, sau filme, care au doborat recordurile de audienta si incasari in cinematografe, iar acest lucru va continua atat timp cat Epic Games va putea sa isi si scoata banii din toata promovarea facuta.

Fortnite asgard ciocan

Fortnite va avea un skin special pentru Thor in perioada imediat urmatoare, nu se stie foarte clar cam cand, insa ceea ce stim clar este ca Epic Games vrea sa isi surprinda jucatorii in toate felurile posibile, iar dupa cum se poate vedea deja, are si cu ce sa faca asta acum.