Telekom: Anunt GROZAV, ce s-a Schimbat pentru Multi Clienti

Telekom este in centrul unei vesti grozave pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce s-a schimbat foarte mult in bine pentru ei, si cat coteaza.

telekom imbunatatire

Telekom este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania, cu milioane de clienti in toata tara, iar pentru o parte dintre ei a venit o veste grozava pe care putini sperau s-o mai auda in momentul de fata. Cei de la ANCOM au publicat zilele trecute informatii actualizate cu privire la vitezele medii de internet fix din Romania, iar pentru clientii Telekom vestile sunt cat se poate de bune, cel putin conform autoritatilor.

Telekom a reusit sa-si creasca substantial vitezele medii de internet fix in Romania, cel putin in raportarile facute de catre cei de la ANCOM, iar asta in doar un an de zile, intre raportarile venite de la autoritatile din Romania. Telekom le oferea anul trecut clientilor din Romania viteze medii de navigare pe internet de pana la 135.26 Mbps si viteze de download de pana la 119.92 Mbps, aceste cifre crescand subtantial in decursul unui an de zile.

Telekom: Anunt GROZAV, ce s-a Schimbat pentru Multi Clienti

Telekom le ofera acum clientilor din Romania viteze de download de pana la 202.35 Mbps, si viteze de upload de pana la 169.09 Mbps, deci dupa cum vedeti, cresterea este una subtantiala pentru clientii din toata tara. Telekom ramane in continuare sub RCS & RDS, UPC, si Orange in ceea ce priveste vitezele de download, insa si peste Nextgen, fiind al patrulea operator din Romania, conform ANCOM, in ceea ce priveste vitezele de internet fix.

telekom imbunatatire internet

Telekom si-a inchiriat o parte din infrastructura si catre Orange, iar vitezele medii oferite de catre concurentul sau sunt duble, insa asta si pentru ca vorbim despre un numar mult mai mic de clienti care beneficiaza de ele. Totusi, cei care se uita la graficele de acest gen vor crede ca Orange are o infrastructura mult mai buna decat Telekom, ceea ce nu prea e adevarat, pentru ca isi ofera serviciile fix prin aceeasi retea pe care o are si concurentul sau.

Telekom va continua mai muilt ca sigur sa imbunatateasca vitezele de internet fix in Romania, insa e greu de spus in ce masura va si reusi sa depaseasca toti competitorii care acum ofera viteze mai mari decat ale sale.