ING Bank: ATENTIONAREA de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii

ING Bank are o atentionare de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum in legatura cu ea, si ce sa faci.

ING Bank inselaciuni

ING Bank a emis in cursul zilei de ieri o atentionare extrem de importanta care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania, si e bine ca toata lumea sa fie extrem de atenta la ceea ce ni se spune de catre institutia financiara. Cei de la ING Bank si-au anunta clientii sa fie foarte atenti la inselatoriile care au loc in momentul de fata in Romania, si care pun in pericol foarte multe persoane, din pacate, acestea riscand sa ramana fara sume mari de bani.

ING Bank vorbeste despre promotiile si ofertele “de nerefuzat” care apar pe internet, si au menirea de a-i atrage pe oameni cu preturi foarte bune pentru anumite servicii, dar care in realitate sunt doar inselatorii. ING Bank le spune clienti ca daca vad anunturi care le promit ca pot avea aprobarea garantata pentru credite de la vreo banca, cu perioada de gratie mare, si fara verificarea capacitatii de plata, ar trebui sa se gandeasca la faptul ca e o minciuna.

ING Bank: ATENTIONAREA de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii

ING Bank spune ca asemenea oferte “de nerefuzat” pot sa apara oricand pe retelele de socializare, ele putand fi deasemenea trimise prin SMS, sau chiar prin e-mail, insa din pacate vorbim doar despre tepe de care toata lumea ar trebui sa se fereasca. ING Bank stie foarte bine cu ce fel de probleme se confrunta clientii sai din toata Romania, si de aceea incearca de fiecare data sa le vina in ajutor cu avertizari menite sa-i instiinteze in legatura cu problemele care apar in momentul in care sunt pacaliti de diverse persoane rau intentionate.

ING Bank spune ca pentru aceste oferte se solicita in general efectuarea unei plati in avans pentru cumpararea unui produs, sau serviciu, sau transferarea unei sume de bani pentru plata unei taxe anticipate, insa practic aceasta este inselatoria. In momentul in care se cer acesti bani, clientul ar trebui sa se gandeasca la faptul ca aceea este practic suma cu care infractorul vrea sa il pacaleasca, iar asta pentru ca pagubitul ramane fara respectivii bani.

ING Bank a avut mai mult ca sigur multe probleme din cauza acestor inselatorii, iar acum incearca sa previna raspandirea lor cu avertizari de acest gen, dar e nevoie si ca toti clientii sai sa fie constienti de pericolul care exista in ceea ce le priveste.