ATENTIONAREA Politiei Romania pentru MILIOANE de Romani

ATENTIONAREA Politiei Romania buletine

Politia Romana are o atentionare extrem de importanta cu privire la o problema foarte serioasa pe care milioane de romani o ignora cu desavarsire, dar care le poate aduce extrem de multe probleme, si chiar pierderi de sume importante de bani, deci ar fi bine sa fiti atenti la situatie.

Politia Romana ne atrage atentia cu privire la persoanele care pot obtine copii ale buletinelor noastre, ele putand sa deruleze activitati infractionale, si exemplul de mai jos ne arata cum unii s-au folosit de carti de identitate false pentru a participa la jocuri de noroc online, si a colecta castiguri, lasand victimele sa plateasca impozitele pentru ele.

“Cu o simplă copie de pe cartea de identitate se pot provoca daune materiale, dar și de imagine.

Colegii noștri din Pitești au efectuat, astăzi, 7 percheziții domiciliare, la locuințele unor persoane bănuite de fals informatic.

Patru bărbați ar fi creat conturi pe o platformă on-line, folosind datele de identitate a 15 persoane, în numele cărora au realizat activități de jocuri de noroc, obținând, astfel, câștiguri ilicite.

Ulterior, victimele au fost înștiințate că în cursul anului 2016 au obținut câștiguri din jocuri de noroc, pentru care trebuie să plătească impozit.

Cei 4 bărbați vor fi conduși la audieri.

Protejarea datelor cu caracter personal este extrem de importantă. Fiți atenți cui transmiteți datele personale sau copiile de pe cărțile de identitate!”

Cu o simplă copie de pe cartea de identitate se pot provoca daune materiale, dar și de imagine.Colegii noștri din…

Publicată de Politia Romana pe Miercuri, 26 august 2020