iOS 13.7 beta a fost LANSAT de catre Compania Apple

iOS 13.7 beta

iOS 13.7 a fost lansat de catre compania Apple in prima versiune beta in aceasta seara, desi initial multa lume crezuse ca versiunea publica a sistemului de operare a fost pusa in distributie, in realitate lucrurile nu stau chiar asa pentru utilizatori.

iOS 13.7 aduce in versiunea beta posibilitatea de a folosi sistemul de contact cu persoane confirmate ca infectate cu Coroanvirus chiar si fara a instala o aplicatie dedicata a uneia dintre autoritatile care au decis sa ofere o asemenea aplicatie pentru cetatenii lor.

iOS 13.7 este oferit deocamdata in versiune beta doar pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, astfel ca pentru restul utilizatorilor continua perioada de asteptare in ceea ce priveste disponibilitatea noii acatualizari de la Apple.

“iOS 13.7 vă permite să vă înscrieți la sistemul de notificări de expunere COVID-19, fără a fi nevoie să descărcați o aplicație. Disponibilitatea sistemului depinde de sprijinul autorității locale de sănătate publică. Pentru mai multe informații, consultați website-ul Apple. Această versiune include și alte corecții de erori pentru iPhone.”