Netflix: SURPRIZA Mare ce a BUCURAT Abonatii din TOATA Lumea

Netflix isi bucura abonatii din intreaga lume cu o surpriza foarte mare, iata ce a facut, si cat de bune sunt vestile pentru toata lumea acum.

Netflix le face o surpriza foarte mare si interesanta abonatilor din toata lumea, compania din spatele platformei de streaming video la cerere publicand ceva ce putini se asteptau sa vada in momentul de fata. Avand in vedere ca filmarile pentru sezonul al doilea al The Witcher au inceput cu nu foarte muilt timp in urma, cei de la Netflix au decis astazi sa publive un filmulet care ne arata cum a fost produs primul sezon din celebra serie de jocuri.

Netflix a publicat clipul video de mai sus, si ne arata cata munca este depusa de catre regizori, actori, scenaristi, si nu numai, pentru a transforma in realitate un serial precum este The Witcher, extrem de popular in toata lumea. Puteti vedea acolo cum s-au pregatit actorii pentru titlu, cat si de cata animatie este nevoie pentru ca The Witcher sa ajunga in platforma celor de la Netflix in formatul pe care il stiti deja, procesul in sine fiind unul complex.

Netflix: SURPRIZA Mare ce a BUCURAT Abonatii din TOATA Lumea

Netflix a investit foarte multi bani pentru a produce The Witcher in formatul pe care-l stim cu totii, iar acest lucru este pe deplin vizibil multumita trailerului de mai sus, ceva ce compania nu face prea des. Multa lume credea ca sezonul al doilea al The Witcher va fi lansat in iarna acestui an, inainte de Craciun, asa cum s-a intamplat cu primuil sezon, insa Netflix nu prea are cum sa mai faca acest lucru din cauza pandemiei de Coronavirus.

Netflix va incerca sa lanseze sezonul al doilea din The Wiatcher undeva in cursul anului viitor, insa momentan se luipta cu regulile si restrictiile pentru prevenirea raspandirii noului Coronavirus in locatiile in care filmeaza sezonuil al doilea. Va fi nevoie de multe luni pentru ca sezonul al doilea din The Witcher sa mai ajunga la fanii din intreaga lume, asa ca e nevoie de foarte multa rabdare pentru ca totul sa fie realizat asa cum trebuie de catre companie.

Netflix mai are si multe alte filme si seriale in plin proces de productie in momentul de fata, astfel ca trebuie doar sa asteptam sa vedem ce va fi 100% pregatit pentru a fi lansat pentru toata lumea, dar si cat de curand.