BANCA Transilvania: Vestea SURPRIZA, ce Ofera GRATUIT Acum

Banca Transilvania are o veste surpriza pentru toti clientii sai din Romania, iata ce a decis sa ofere gratuit pentru ei, si cum profiti de asta.

Banca Transilvania bag

BANCA Transilvania a pregatit o noua surpriza grozava pentru clientii sai din toata Romania, si i-a anuntat in legatura cu ceea ce urmeaza sa se intample in saptamanile urmatoare, vestile fiind unele foarte bune pentru noi. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au anuntat ca in acest weekend vor organiza o noua sesiune a BT Pay Day, concursul lor regulat in cadrul caruia sunt oferite diverse premii pentru clientii care folosesc aplicatia BT Pay.

BANCA Transilvania ofera de aceasta data un kit special pentru clientii sai, acesta fiind format dintr-un hamac, si un bean bag, 3 kit-uri de acest gen fiind oferite in mod gratuit de catre institutia financiara pentru clienti. Toti cei care aleg sa foloseasca aplicatia celor de la BANCA Transilvania pentru a se bucura de posibilitatea de a castiga gratuit la concursul bancii vor trebui sa respecte una dintre cerintele necesare pentru a fi inscrisi in concurs.

BANCA Transilvania: Vestea SURPRIZA, ce Ofera GRATUIT Acum

BANCA Transilvania le cere clientilor din Romania sa faca tranzactii cu ajutorul aplicatiei BT Pay, fie ca e vorba despre plati, transferuri de bani, sau chiar donatii, important fiind ca oamenii sa foloseasca functiile din aplicatie. Orice fel de utilizare a functiilor sale va inscrie in mod automat clientii in concurs pentru a castiga unul dintre cele 3 premii pe care BANCA Transilvania le ofera, astfel ca nu trebuie sa faceti prea multe pentru a avea sansa de a castiga ceva.

𝐁𝐓 𝐏𝐚𝐲 𝐰𝐞𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝 is here again! ❤️Încă nu ai #BTPay? Acum e momentul. 🙈 Dacă descarci BT Pay și faci o plată, de mâine și…

Publicată de Banca Transilvania pe Miercuri, 26 august 2020

BANCA Transilvania a inceput cu acest concurs ca unul care era organizat in doar o singura zi din saptamana, insa de ceva vreme a decis sa-l organizeze in weekend-uri, pentru perioade de 3 zile calendaristice. Acelasi lucru urmeaza sa se intample si acum, cei de la BANCA Transilvania anuntandu-si clientii sa-si instaleze de pe acum aplicatia BT Pay pentru a se putea bucura de concursul care urmeaza sa inceapa in cursul zilelor urmatoare.

BANCA Transilvania a avut si premii mai bune pentru BT Pay Day, insa probabil ca va mai avea in viitor, desi nu e foarte clar deocamdata ce anume intentioneaza sa mai ofere pentru clientii din toata Romania.