DIGI Romania: MILIOANE de Clienti Vizati de un URIAS Anunt

DIGI Romania este in centrul unui anunt pe care putina lume credea ca-l mai poate vedea in aceasta perioada, insa vorbim despre o surpriza majora pregatita.

DIGI Romania telekom

DIGI Romania este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din tara noastra, cu aproximativ 10 milioane de clienti, insa scopul companiei este de a deveni si mai mare, iar asta aduce un anunt neasteptat de mare. Cei de la DIGI Romania ar fi in continuare in discutii pentru a cumpara divizia de servicii mobile a Telekom, ceva ce parea ca nu mai este de interes pentru grup, dar iata ca lucrurile sunt complet diferite, iar negocierile continua.

DIGI Romania ar putea prelua divizia de servicii mobile a celor de la Telekom dupa ce Orange ar fi semnat deja un acord de principiu cu Guvernul Romaniei pentru aprobarea vanzarii diviziei de servicii fixe catre grupul francez. Asta lasa divizia de servicii mobile fara un cumparator, insa DIGI Romania ar fi in continuare interesata sa cumpere acea divizie, iar asta lasa loc de foarte muilte interpretari cu privire la viitorul pietei de telecomunicatii din Romania.

DIGI Romania: MILIOANE de Clienti Vizati de un URIAS Anunt

DIGI Romania si-ar creste cu peste 100% numarul de abonati ai DIGI Mobil daca ar decide sa cumpere divizia de servicii mobile a Telekom, iar asta in ciuda faptului ca in ultimul an a investit masiv intr-o retea 2G de care avea mare nevoie. Cumparand infrastructura mobila a celor de la Telekom, DIGI Romania n-ar castiga prea multe, insa milioanele de clienti ar fi un bonus foarte important pentru companie, ei aducand o crestere mare a veniturilor.

DIGI Romania ar trebui totusi sa cheltuie o suma impresionanta de bani pentru a-si duce la indeplinire acest aparent plan, iar asta ridica foarte multe semne de intrebare cu privire la veridicitatea zvonurilor aparute. Nu este exclus ca DIGI Romania sa nu reuseasca sa-si duca la indeplinire planul, situatie in care vom vedea o problema pentru Telekom, care nu ar avea alt cumparator pentru divizia sa de servicii mobile in momentul de fata.

DIGI Romania ar fi un concurent mult mai serios pe piata de servicii mobile in Romania daca s-ar finaliza achizitia diviziei de servicii mobile a celor de la Telekom, insa in momentul de fata acest lucru pare destul de improbabil.