GTA 5 Online: SECRETUL URIAS de care Jucatorii NU au Stiut

GTA 5 Online ascunde un secret urias pentru jucatorii din intreaga lume, si e ceva care va face pentru multi experienta de joc mult mai interesanta, asta pentru ca Rockstar Games s-a gandit sa ne bucure cu ceea ce ofera, iar surpriza ascunsa in joc este una dintre cele mai mari de pana acum.

GTA 5 Online ascunde o misiune speciala cu extraterestri, despre care foarte multi dintre jucatori nu au stiut pana acum, dar si pe care foarte multi inca nu stiu cum sa o acceseze, ea nefiind chiar atat de usor de vizualizat de catre cei care sunt activi in jocul Rockstar Games in viata de zi, cu zi.

GTA 5 Online are aceasta misiune inclusa ca parte a actualizarii majore pe care a lansat-o Rockstar Games in cursul acestei veri pentru jocul sau atat de popular, astfel ca vorbim despre o schimbare mare care mai mult ca sigur va bucura si extrem de multi jucatori din toata lumea.

GTA 5 Online are aceasta nava extraterestra ascunsa intr-un hangar din Fort Zancudo, insa pana acum nimeni nu a reusit sa o activeze, semn ca e posibil ca ea sa fie oferita undeva in viitor de catre Rockstar Games, poate ca parte a unei alte surprize la care compania lucreaza pentru utilizatori.

GTA 5 Online a avut in actualizarea de acum una dintre cele mai mari, si mai bune, schimbari facute pentru joc, cu foarte muilte noutati adaugate dupa o perioada destul de lunga de timp in care cei de la Rockstar Games n-au mai oferit mai nimic pentru jucatorii din toata lumea.