Raiffeisen Bank: Romanii BUCURATI de un Nou Anunt SPECIAL

Raiffeisen Bank ii bucura pe romanii din toata tara cu un anunt special care a fost publicat deja, iata ce ne ofera banca, si cat de mult conteaza.

Raiffeisen Bank portocale

Raiffeisen Bank bucura romanii din toata tara cu un nou anunt special facut in cursul zilei de ieri, si vorbim despre ceva special care are la baza dorinta bancii de a le oferi romanilor doar surprizele cele mai bune in aceasta perioada. Cei de la Raiffeisen Bank au anuntat faptul ca in platforma lor online dedicata spectacolelor de teatru a fost lansat capitoluil al patrulea din making of-ul piesei “Caragiale e de vina”, una care a avut foarte mare succes.

Raiffeisen Bank spune ca acest capitol al patrulea este oferit in premiera absoluta prin intermediul platformei sale, astfel ca vorbim despre o surpriza foarte buna pentru romani, si asa se va intelege mai bine cum a evoluat povestea. “Ati pierdut o portocala” este denumirea aleasa pentru acest capitol 4, cei de la Raiffeisen Bank punand spectacoluil in distributie prin streaming in direct prin intermediul platformei lor online disponibila acum.

Raiffeisen Bank: Romanii BUCURATI de un Nou Anunt SPECIAL

Raiffeisen Bank prezinta in acest act povestea din perspectiva scenografului Vladimir Turturica printr-un dialog cu regizoarea Mariana Camarasan, astfel ca ar trebui sa avem parte de o discutie foarte interesanta acum. Importanta si semnificatia imaginii in dramaturgie sunt in centrul discutiei celor doi, si asa explica o parte dintre ideile pe care le-au avut in crearea acestui spectacol de exceptie pentru romanii care asteptau cu interes spectacolele de teatru.

Miercuri, 26 august, la ora 19:30, nu trebuie ratat Capitolul 4 din making-of Caragiale e de vină, în premieră absolută…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Marţi, 25 august 2020

Raiffeisen Bank prezinta totul sub forma unor marturisiri concentrate in imagini si perspective personale ale membrilor care au participat la crearea spectacolului, atat de apreciat de catre toti romanii. Cei de la Raiffeisen Bank au primit foarte multe aprecieri pentru modul in care au ales sa organizeze aceste spectacole de teatru, si pentru ca le-au transmis pe toate online, si continua sa fie apreciati pentru faptul ca au decis sa ii ajute atat de mult pe romani sa vada teatrul online.

Raiffeisen Bank inca mai are pregatite spectacole de acest gen pentru romanii din toata tara, asa ca ramane sa vedem cand anume vor fi ele disponibile, si daca vor fi la fel de bune precum cele de acum.