BCR Romania: SURPRIZA pentru Romani, ce Ofera GRATUIT de Azi

BCR Romania vine cu un anunt surprinzator de bun pentru toti romanii astazi, iata ce a decis sa ofere gratuit pentru toata lumea chiar de acum, si cum profiti.

BCR Romania masti

BCR Romania vine  cu o noua surpriza foarte buna pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa ofere in mod gratuit o noua surpriza extrem de buna, una de care se pot bucura multi romani. Cei de la BCR Romania ofera 500 de masti gratuite pentru romanii care sunt activi pe retelele de socializare si aduc urmaritori pentru contul de pe Instagram pe care banca l-a facut pentru sistemuil sau de banking inteligent numit George.

BCR Romania vine cu aceasta surpriza gratuita intr-o perioada in care mai toata lumea foloseste masti de protectie pentru a se proteja de o posibila infectare cu noul Coronavirus, deci ideea bancii nu este chiar una dintre cele mai rele. Cele 500 de masti sunt facute in baza unui design creat de catre Victor Fota, si puteti vedea mai jos cum arata mastile gratuite pe care le ofera BCR Romania pentru oricare dintre clientii dornici sa profite de situatie.

BCR Romania: SURPRIZA pentru Romani, ce Ofera GRATUIT de Azi

BCR Romania le cere romanilor sa ii dea follow pe Instagram lui George, sa dea tag unui prieten, si sa convinga acea persoana sa dea follow contului, iar asa se face inscrierea la acest concurs nou al bancii. BCR Romania vrea sa creasca numarul de urmaritori pentru contul George de pe Instagram, si concursul vine totusi cu un bonus interesant pentru toti romaniii, iar asta pentru ca acest concurs nu este limitat doar la clientii pe care-i are banca.

#staycontactless cu George. Punem la bătaie 500 de măști George designed by Victor Fota și @itrsc pentru tine și încă…

Publicată de BCR pe Joi, 27 august 2020

BCR Romania a mai organizat in trecut concursuri pentru clientii sai din Romania, insa acesta este primul pe care-l face intr-un asemenea mod, si nu este exclus sa vedem altele similare in aceasta perioada dificila. Cei de la BCR Romania anunta peste 3 zile care sunt castigatorii celor 500 de masti pe care le ofera prin intermediul concursului, deci nu va dura foarte mult pana cand veti afla daca ati fost selectati de catre banca, sau nu.

BCR Romania este una dintre cele mai mari banci din Romania, insa pana in momentul de fata s-a dovedit a fi singura care a organizat un asemenea concurs pentru clientii sai, dar e posibil sa vedem ceva similar si de la celelalte.