Kaufland: Ce Anunta ca Ofera GRATUIT pentru TOTI Clientii

Kaufland isi surprinde clientii din toata Romania cu o gratuitate la care putini sperau, iata ce primesti de la magazin, si ce poti face cu beneficiul.

Kaufland transformare

Kaufland este unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania, iar pentru toti clientii sai din tara a decis sa ofere gratuit un foarte important beneficiu, oricare dintre ei putand sa profite de ofera chiar acum. Cei de la Kaufland vor sa afle de la clientii lor cat de bune sunt serviciile pe care le ofera in magazinele din tara, iar in aceasta idee au decis sa ii rasplateasca pe cei care decid sa ofere feedback pentru experienta de care au avut parte.

Kaufland ofera in mod gratuit un voucher in valoare de 100 de LEI persoanelor care decid sa completeze un formuilar in website-ul sau in care sa isi descrie experienta avuta in magazine, insa desigur ca doar prin tragere la sorti. Kaufland ofera lunar cate 10 vouchere in valoare de 100 de LEI fiecare pentru clientii care decid sa ii ofere feedback pentru experienta pe care au avut-o in magazine, deci aveti sansa sa castigati banii oricand.

Kaufland: Ce Anunta ca Ofera GRATUIT pentru TOTI Clientii

Kaufland probabil ca nu are foarte multe persoane interesate de aceasta promotie, asa ca sansele voastre de a castiga un voucher de acest gen sunt destul de mari, daca decideti sa profitati de situatie, si sa ii trimiteti feedback. Kaufland are o pagina speciala in care a integrat un chestionar pe care clientii trebuie sa il parcurga pentru a oferi informatiile care sa fie de folos pentru lantul de magazine in rezolvarea problemelor pe care le are.

Kaufland incearca de mult sa ii ajute pe clientii sai din toata Romania sa aiba doar cea mai buna experienta posibila in ceea ce priveste cumparaturile facute in magazine, astfel ca initiativa in sine este una ce merita laudata. Kaufland nu e singurul lant de magazine care are o campanie de acest gen, si nu e singurul care ofera vouchere cu echivalent in bani pentru a obtine informatii de la clientii sai, dar Kaufland face totusi ceva foarte bun, in final.

Kaufland desfasoara lunar de ceva vreme aceasta campanie, deci puteti sa profitati de ea oricand doriti, mai ales ca nu exista sanse sa se termine din moment ce tot timpul e nervoie de informatii cu privire la ceea ce se intampla in magazine.