PS5: Anuntul MAJOR al Sony, ce TREBUIE sa Stie Jucatorii

PS5 invitatii

PS5 este una dintre cele mai importante console la care lucreaza Sony in momentul de fata, iar in cursul noptii trecute compania japoneza a facut urmatorul pas spre lansarea noului sau produs important, deschizand o sesiune de inregistrari pentru a fi invitati sa precomanzi consola.

PS5 va fi lansata undeva prin noiembrie, insa cei de la Sony le vor permite unor fani sa se inscrie pentru a primi o invitatie de a precomanda un lot limitat de console care sunt pregatite pentru vanzare, dar totul e mai mult ca sigur o tentativa de a estima cam care va fi cererea pentru console.

PS5 va fi vanduta, aparent, in cantitati limitate in perioada sarbatorilor de iarna, iar cei de la Sony le vor permite unor clienti foarte fideli sa inregistreze o precomanda, pe baza acestei invitatii, dupa ce va analiza cam cat de multe produse detin ei de la companie, si care a fost activitatea lor de-a lungul timpului.

PS5 va putea fi precomandata intr-o singura unitate de catre clienti, limita fiind impusa pe cont Playstation, ei putand comanda doar un set de controllere DualSense, deci vorbim despre o situatie interesanta in care se afla Sony, cu aparent stocuri foarte reduse de console pentru lansarea din toamna.

PS5 va fi disponibila in stocuri atat de limitate incat Sony nu va garanta nici macar ca fiecare invitatie va avea si o unitate atasata, astfel ca inclusiv in aceste conditii stocurile vor fi limitate, iar unii care vor primi invitatii nu vor putea face precomanda daca nu se grabesc.