ING Bank: Mesaj de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii Romani

ING Bank a emis un mesaj de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, iata ce modificare foarte importanta a fost dezvaluita de catre banca.

ING Bank sectiuni

ING Bank a publicat un mesaj de ultima ora de care ar trebui sa stie toti clientii sai din ROmania, iar asta pentru ca vorbim despre o schimbare extrem de importanta care ne vizeaza, si e bine sa stim ceea ce urmeaza sa se intample. ING Bank spune ca in noua versiune a aplicatiei HomeBank pentru iPhone si Android, da cea care acum o saptamana nu putea fi folosita, a implementat o serie de schimari foarte bune si importante pentru noi toti.

ING Bank spune ca a integrat in aplicatia sa o noua sectiune de plati care are un design mai simplu si mai usor de folosit, iar o functie speciala de cautare printre platile facute deja ne ajuta sa gasim mai rapid cele de care suntem interesati. Listele cu furnizori, platile vechi, cele salvate, toate ar trebui sa apara in aceasta sectiune de cautare a platilor care este disponibila in noua versiune a aplicatiei celor de la ING Bank, ceea ce e o veste grozava.

ING Bank: Mesaj de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii Romani

ING Bank a anuntat deasemenea ca toate cardurile de fidelitate sunt acum mai usor de gasit in cadrul aplicatiei sale, o simpla apasare indelungata pe iconita aplicatieia fisand o scurtatura pentru a accesa respectiva sectiune. Separat de asta, ING Bank spune ca a redenumit sectiunea “My Payments” in “Favorite”, astfel ca acolo vom vedea rapid platile facute de catre noi folosind serviciile oferite de catre banca, totul in doar cateva secunde.

ING Bank a reusit sa readuca la normal functionalitatea aplicatiei sale pentru iPhone si Android dupa cateva saptamani in care utilizatorii nu puteau nici macar sa se logheze in cadrul ei pentru a face diverse operatiuni. ING Bank nu s-a miscat prea rapid cu rezolvarea acestei situatii, insa e bine de stiut ca a reusit sa faca acest lucru intr-un final, si totul in contextul in care foarte multe persoane asteptau cu nerabdare sa-si poata accesa datele conturilor.

ING Bank are noua versiune a aplicatiei sale disponibila pentru descarcare prin intermediul App Store si Google Play Store inca de saptamana trecuta, dar trebuie sa o instalati pentru a va bucura de toate aceste imbunatatiri.