BCR Romania: Surpriza GROZAVA Anuntata pentru TOTI Clientii

BCR Romania are o noua surpriza grozava anuntata pentru toti clientii din Romania, iata ce a decis sa ofere banca pentru toata lumea, si cat conteaza.

BCR Romania farnacii

BCR Romania isi uimeste clientii din toata Romania cu o noua surpriza grozava de care se pot bucura chiar in momentul de fata, si e una pe care ar fi bine sa nu o ratezi, iar deoarece vorbim despre un beneficiu foarte bun. Mai exact, BCR Romania isi anunta clientii in legatura cu faptul ca prin intermediul lui George pot primi bani inapoi in momentul in care isi fac cumparaturile in farmaciile Help Net din toata Romania.

BCR Romania a lansat George cu ceva timp in urma, asistentul sau inteligent pentru banking fiind de mare folos pentru foarte multi clienti, iar acum vorbim despre un nou beneficiu foarte mare pentru multi dintre ei. Moneyback-ul pentru clientii BCR Romania in farmaciile Help Net este ceva care mai mult ca sigur va bucura foarte multa lume, mai ales ca vorbim despre bani primiti inapoi pentru a face in viitor alte cumparaturi, la nevoie.

BCR Romania: Surpriza GROZAVA Anuntata pentru TOTI Clientii

BCR Romania ofera sistemul de Moneyback prin George doar pentru clientii care aleg sa isi activeze aceasta promotie speciala, deci nu toata lumea se bucura de o oferta atat de buna in momentul de fata. Asta inseamna ca va trebui sa intrati efectiv in aplicatia George, sa cautati ofertele care sunt disponibile pentru Moneyback, si apoi sa o alegeti pe cea care considerati ca este suficient de buna pentru voi, iar BCR Romania va va restitui banii la cumparaturi.

Farmaciile Help Net și George ți-au pregătit oferte speciale care aduc bani înapoi în contul tău. Vrei să faci shopping…

Publicată de BCR pe Luni, 24 august 2020

BCR Romania nu e la prima oferta de acest gen pentru clientii sai din Romania, iar asta pentru ca banca a mai anuntat zilele trecute o alta oferta cel putin la fel de buna care are legatura tot cu asistentul George. Tot despre o oferta de tip Moneyback era vorba, iar cei de la BCR Romania s-au cam obisnuit sa le ofere clientilor promotii foarte bune de acest gen, astfel incat ei sa aiba parte de cea mai buna experienta posibila pentru cumparaturi.

BCR Romania are mai muilte oferte de tip Moneyback disponibile in momentul de fata, deci va puteti orienta dupa oricare va intereseaza pentru a va bucura de promotiile care sunt disponibile in momentul de fata.