Guvernul Romaniei: schimbare pentru mitigurile electorale din toamna

Guvernul Romaniei mitigurile electorale

Guvernul Romaniei a anuntat o schimbare importanta de ultima ora in ceea ce priveste mitingurile electorale care pot avea loc pe teritoriul tarii noastre in timpul campaniei electorale care va incepe in cateva zile, numarul maxim de persoane permis la aceste manifestatii fiind de 100.

Guvernul Romaniei spune ca toti cei prezenti vor trebui sa poarte masti chiar daca evenimentele se vor desfasura in aer liber, totul pentru a mentine ridicat nivelul de protectie impotriva raspandirii noului Coronavirus, si speram ca regulile vor fi respectate de oameni.

“Este clar că vom impune obligația candidaților și a echipelor de susținători de a purta mască în timpul activității electorale chiar și în aer liber în acțiunile de campanie în locuri publice, campania directă din casă în casă. De asemenea va trebui să luăm decizii legate de evenimentele electorale, care vor fi limitate la un număr de maxim 50 de persoane în spații închise și la un număr de maxim 100 de persoane în spații deschise.

Evident, la toate evenimentele electorale participanții la evenimente trebuie să respecte regulile similare regulilor de la evenimentele de tip cultural, adică să păstreze distanța, să poartă mască, să se dezinfecteze

Declarațiile premierului Ludovic Orban la începutul ședinței de guvern din 27 august

Declarațiile premierului Ludovic Orban la începutul ședinței de guvern din 27 august#GuvernulRomaniei #LudovicOrban #sedintadeguvern

Publicată de Guvernul României pe Joi, 27 august 2020