RCS & RDS: IMPORTANTA Cerere catre TOTI Clientii din Romania

RCS & RDS are o foarte importanta cerere pentru clientii din toata Romania, iata ce vrea compania de la cei care-i folosesc chiar acum serviciile.

RCS & RDS recurent

RCS & RDS face astazi un nou apel important pentru clientii sai din toata Romania pentru a incerca sa ii convinga sa faca ceva ce foarte multi dintre ei n-au mai facut, dar ceva ce e normal in multe alte tari din Europa. RCS & RDS le cere clientilor sai din toata tara sa isi activeze plata recurenta pentru facturile emise pentru serviciile pe care le folosesc, astfel incat acestea sa fie platite automat, iar clientii sa nu-si mai faca griji in legatura cu ele.

RCS & RDS incearca sa ii invete pe romani sa faca ceva ce in alte tari se face de foarte multa vreme, banii fiind retrasi automat din conturile clientilor, insa in Romania aceasta practica nu e tocmai agreata de multa lume. RCS & RDS incearca sa ii invete pe romani sa scape de bataia de cap a platii facturilor la ghisee, sau online, in fiecare luna, si sa lase sistemele automate de plata sa faca acest lucru in mod automat pentru ei tot timpul.

RCS & RDS: IMPORTANTA Cerere catre TOTI Clientii din Romania

RCS & RDS a anuntat acum cateva saptamani un parteneriat cu cei de la Raiffeisen Bank pentru a implementa acest sistem de plati automate pentru facturile clientilor, iar acum vrea sa ii ajute pe oameni sa profite de el. Plata recurenta pentru facturile emise de catre cei de la RCS & RDS poate fi selectata pentru efectuare automata direct din contul prin care ne platim in mod automat facturile, ea necesitand activare o singura data, pentru a ramane functionala.

Setezi plata recurentă o dată și gata! 😉😉 Activează plata recurentă și în fiecare lună, factura se plătește singură fără că tu să ridici un deget! 👍Vezi detalii: http://bit.ly/plata-recurenta

Publicată de DIGI Romania pe Joi, 27 august 2020

RCS & RDS are acest sistem implementat de ceva vreme pentru clientii sai, insa abia recent a si inceput sa promoveze totul pentru clienti, astfel ca multi abia acum afla despre existenta sa, ceea ce nu e totusi chiar atat de rau. RCS & RDS vrea sa ii ajute pe romani sa profite cat mai mult de sistemele de acest gen pentru a avea parte si de cea mai buna experienta in ceea ce priveste folosirea serviciilor pe care le ofera compania din Romania.

RCS & RDS recomanda folosirea sistemului de plati recurente de catre toti clientii sai, insa ramane de vazut in ce masura oamenii vor si dornici sa faca acest lucru, avand in vedere felul in care romanii isi platesc facturile de ani de zile.