LIDL Romania: TOTI Clientii Anuntati, SCHIMBARI in Magazine

LIDL Romania si-a anuntat toti clientii in legatura cu o serie de schimbari mari din magazinele din toata tara, iata ce a decis sa faca acum pentru noi toti.

LIDL Romania croati

LIDL Romania a publicat astazi un mesaj pentru toti clientii sai din toata Romania, si ii anunta in legatura cu o schimbare pe care o face in toate magazinele sale din tara, una de care mai mult ca sigur sute de mii de romani se vor bucura. Cei de la LIDL Romania au anuntat ca in toate magazinele din tara au adus produsele croate pentru romanii care sunt dornici sa incerce ceva diferit fata de ceea ce le era oferit pana in momentul de fata.

LIDL Romania are un catalog special cu produsele croate care sunt listate incepand de astazi pentru toti clientii sai, deci vorbim despre o varietate de produse care pot fi cumparate, la preturi chiar bune. LIDL Romania nu a mai avut de foarte multa vreme produse de acest gen disponibile pentru clientii sai din totat tara, astfel ca vorbim despre o noua surpriza foarte interesanta, mai ales ca produsele de acest gen nu se gasesc usor.

LIDL Romania are produse atat de variate incat de unele probabil nici n-ati auzit pana acum, cum ar fi gemul de smochine, insa altele probabil le-ati mai mancat, iar burek vine aici in minte, pentru ca se gaseste in diverse forme si in Romania. Decizia celor de la LIDL Romania de a oferi produse croate in oferta lor este una foarte interesanta in contextul in care nu foarte multe magazine au produse de acest gen disponibile, asa ca promotia e foarte buna.

LIDL Romania: TOTI Clientii Anuntati, SCHIMBARI in Magazine

Azi te invităm într-o călătorie culinară prin Croația 🇭🇷, să descoperim împreună preparate savuroase în stil croat, de…

Publicată de Lidl Romania pe Miercuri, 26 august 2020

LIDL Romania nu prea are reduceri pentru acest produse croate pe care le listeaza, ci doar oferte speciale care permit cumpararea lor la preturi promotionale, deci va trebui sa va multumiti cu acest lucru. Chiar si asa, preturile sunt suficient de bune incat sa profitati fara probleme de promotiile care sunt listate, si asta in conditiile in care exista multe produse cu preturi speciale din care puteti alege in aceasta perioada de la magazinul online.

LIDL Romania are in mod regulat oferte la produse din diverse tari, unele dintre ele venind pentru prima oara in magazinele din tara noastra, iar promotia de acum cu produsele croate e una dintre cele mai rare. Chiar si in aceste conditii, cei de la LIDL Romania nu fac altceva decat sa ne  bucure cu aceste oferte surprinzator de bune pe care le avem la dispozitie, si asta desigur ca este o veste excelenta pentru toata lumea in momentul de fata.

LIDL Romania are toate aceste promotii disponibile pentru o perioada limitata de timp, asa ca profitati de ele cat inca mai sunt oferite, pentru ca dupa ce vor disparea, nu vor mai reveni prea curand.