Raed Arafat: Sfaturi pentru mersul la restaurant in pandemia Coronavirus

Raed Arafat Sfaturi restaurant

Raed Arafat are o serie de sfaturi foarte importante care au menire de a ii ajuta pe oameni sa invete cum sa se comporte atunci cand merg la restaurant in plina pandemie de Coroanvirus, iar ele sunt extrem de importante pentru ca pot face diferenta dintre sanatate si o infectare.

Raed Arafat explica o serie de reguli care trebuie respectate in restaurante, unde riscul de infectare este exponential mai mare decat la terase, iar protejarea este singura masura prin care oamenii pot evita sa se infecteze, si sa nu mai treca pe la restaurant vreodata, sau doar cateva saptamani bune.

“Cei care merg la restaurant trebuie să știe că este o limită – trebuie să vadă că nu este ocupată toată capacitatea. Dacă vezi toate mesele pline, una lângă cealaltă, înseamnă că nu se respectă regulile. … Așa că, mai degrabă, important este să observăm că chelnerii, ospătarii se spală pe mâini, se dezinfectează.

Purtarea măștii pentru personal este obligatorie. Cel care stă la masă nu va putea să mănânce cu mască, dar poate a mâncat și dacă stau de vorbă și poartă mască se protejează mai bine. Important este că dacă ești în restaurant, trebuie să vezi că ospătarii poartă mască, dezinfecția pe mâini. Persoanele care au mâncat au atins tacâmuri, trebuie să se spele sau să se dezinfecteze.” a declarat Raed Arafat la DIGI 24.