Netflix: Abonatii Romani Vizati de Acest GROZAV Anunt Azi

Netflix a facut un anunt important pentru toti abonatii sai din Romania, iata ce a dezvaluit platforma de streaming video la cerere pentru toata lumea.

netflix achizitii

Netflix are un nou anunt foarte bun pentru toti romanii inainte de weekend, celebra platforma de streaming video la cerere venind cu noutati care sa ne bucure pe deplin, adica exact ceea ce incearca in mod constant compania sa faca. Netflix a publicat iar lista cu noutati in materie de filme si seriale care sunt disponibile acum in Romania, si vorbim despre multe surprize foarte interesante care ne sunt oferite pentru vizualizare din weekend.

Netflix vorbeste din nou despre trailerul privind “Making the Witcher”, celebrul sau serial care a generat atat de mult interes pentru abonatii din intreaga lume, el avand prezentata povestea din spatele crearii. Separat de el, cei de la Netflix ne spun ca in platforma sunt deja disponibile All Together Now, sezonul 3 al Kobra Cai, I AM A KILLER: Released, sau Origenes Secretos, ele putand fi urmarite de catre oricine chiar incepand din acest moment.

Netflix: Abonatii Romani Vizati de Acest GROZAV Anunt Azi

netflix achizitii intrari

Netflix ne readuce aminte deasemenea ca saptamana aceasta au fost lansate in platforma sa Emily’s Wonder Club, sezonul 2 al Trinkets, Million Dollar Beach House, Rising Phoenix, si sezonul al treilea din Aggretsuko. Pentru viitor, cei de la Netflix ne anunta ca in Romania va ajunge Get Organized With the Home Edit, Forty Year Old Version, The Haunting of Bly Manor, sau The Queen’s Gambit, deci vorbim despre productii foarte interesante.

Netflix continua seria lansarilor de filme si seriale la nivel global chiar daca pandemia de Coronavirus a blocat productia pentru muilte titluri importante la care compania lucra de ceva vreme pentru abonatii sai. Netflix vrea sa le ofere clientilor din toata lumea doar cea mai buna experienta posibila pentru a se bucura de filmele si serialele pe care le ofera, iar tot ceea ce vedem acum a fost filmat, in cea mai mare parte, inainte ca pandemia de Coronavirus sa inceapa.

Netflix mai are si multe alte productii grozave pregatite pentru oamenii din lumea intreaga, insa desigur ca trebuie sa asteptam sa vedem in ce masura acestea vor fi 100% pregatite pentru a fi lansate pentru utilizatori.