GTA 5: ATENTIE, Conturile STERSE din cauza Acestei Probleme

GTA 5 trisat

GTA 5 are un modul online care este folosit de catre milioane peste milioane de oameni din intreaga lume, insa unii dintre ei mai sar uneori peste reguli, incercand sa obtina mai usor ceva pentru care ar trebui sa munceasca in mod obisnuit, iar asta le aduce acum si stergerea conturilor din platforma.

GTA 5 are un truc de care unii jucatori s-au folosit pentru a obtine in mod gratuit bani cu care sa cumpere diverse obiecte, unii dintre ei adunand sume impresionante in baza sa, insa cei de la Rockstar Games n-au fost prea multumiti de ceea ce se intampla, asa ca au actionat foarte rapid.

GTA 5 este controlat in totalitate de catre Rockstar Games, chiar si in ceea ce priveste platforma online, iar toti cei care au abuzat acest exploit pentru a castiga bani in mod incorect au avut atat sumele de bani sterse din conturi, cat si progresul pe care l-au facut pana in acel punct.

GTA 5 este un joc in care trebuie sa progresezi pentru a aduna bani, faima, obiecte, etc, iar cei de la Rockstar Games au considerat ca trisatul merita pedepsit pe masura, astfel ca tot ceea ce au adunat jucatorii respectivi, trisand, sau nu, a fost eliminat complet din conturile lor de catre companie.

GTA 5 are in platforma online un echilibru pastrat de catre cei de la Rockstar Games cu actiuni de acest gen, si e bine sa vedem ca exista interes din partea companiei pentru a tine lucrurile la un nivel egal.