BANCA Transilvania: Anunt UIMITOR cu Premiera pentru Clienti

BANCA Transilvania are un anunt uimitor pentru clientii sai din Romania, iata ce premiera impresionanta a lansat pentru milioane dintre ei acum.

BANCA Transilvania faciala

BANCA Transilvania are un anunt uimitor pentru toti clientii sai din Romania, unul care ne arata iar ca ea incearca sa le ofere tuturor clientilor tehnologii de ultima generatie de care sa se bucure cat ii folosesc serviciile. Astazi vorbim din nou despre NeoBT, asistentul inteligent pe care cei de la BANCA Transilvania l-au lansat pentru clientii din toata Romania, el avand menirea de a invata modul in care facem noi banking online, si de a ne ajuta.

BANCA Transilvania spune mai jos ca multumita noilor functii care au fost implementate pentru NeoBT, acum utilizatorii pot sa acceseze conturile, sau sa semneze tranzactii, facand o simpla scanare faciala in loc de altceva. Puteti vedea mai jos un exemplu pe care cei de la BANCA Transilvania il dau pentru clientii care au telefoane iPhone, insa teoretic ar trebui sa fie disponibila aceeasi functionalitate inclusiv pentru telefoanele Android.

BANCA Transilvania: Anunt UIMITOR cu Premiera pentru Clienti

BANCA Transilvania testeaza in momentul de fata platforma NeoBT, astfel ca aceasta functie este oferita momentan doar in stadiu beta, insa disponibilitatea va fi extinsa pe masura ce se confirma faptul ca ea functioneaza asa cum trebuie. BANCA Transilvania vrea sa le ofere clientilor din toata Romania aceasta functionalitate cat mai repede, si intr-un format cat mai buna, astfel ca posibilitatea de a semna trazanctii cu o scanare faciala este ceva foarte util.

#Neo știe cine ești doar dacă îl privești. 😄 Acum îți poți semna tranzacțiile sau intra în cont aruncând o privire cu Face Signature.👉 www.neobt.ro

Publicată de Banca Transilvania pe Duminică, 30 august 2020

BANCA Transilvania le ofera unora dintre clienti acces la NeoBT chiar din momentul de fata, urmand ca pentru toata lumea sa fie oferit acces undeva in viitorul apropiat, fara a se cunoaste deocamdata vreo data clar cand ar trebui sa se intample asta. Cei de la BANCA Transilvania incearca sa testeze sistemul cu cat mai multi oameni, pe cat mai multe tipuri de dispozitive diferite, astfel ca procesul nu e unul care sa se desfasoare foarte simplu.

BANCA Transilvania i-a invitat pe unii dintre clientii sai deja sa testeze NeoBT, si mai mult ca sigur va oferi acces la platforma pentru mai multe persoane in viitor, asa ca daca inca nu ati avut ocazia de a-l folosi, trebuie doar sa mai aveti rabdare pentru a primi acces.