WhatsApp: Surpriza SECRETA, ce s-a Descoperit pe Telefoane

WhatsApp are o noua surpriza secreta descoperita pentru utilizatorii din intreaga lume, iata ce se afla in telefoane, si nu stiai ca exista.

WhatsApp tapet

WhatsApp are o noua si grozava surpriza secreta descoperita pentru telefoanele din intreaga lume, si vorbim despre ceva ce mai mult ca sigur va fi pe placul multor oameni care asteapta de ceva vreme o schimbare de acest gen. Cei de la WhatsApp au integrat acum vreo cateva saptamani in versiunea beta pentru iOS a aplicatiei proprii un sistem care permite alegerea unei imagini de fundal diferita pentru fiecare dintre conversatiile pe care le avem zilnic.

WhatsApp a adus acum aceasta functionalitate inclusiv pe telefoanele cu sistem de operare Android, in cea mai recenta versiune beta pentru ele fiind descoperita schimbarea aceasta, si puteti vedea mai jos cam cum arata. Interfata este foarte similara cu cea pe care o avem disponibila pentru telefoanele cu sistem de operare iOS, insa WhatsApp a integrat si o surpriza pentru cei care folosesc telefoane Android, o aplicatie speciala de wallpaper-uri.

WhatsApp: Surpriza SECRETA, ce s-a Descoperit pe Telefoane

whatsapp tapet android

WhatsApp are din 2011 o aplicatie cu wallpaper-uri pe care o ofera pentru oricine e interesat de ea, insa ea a ramas intr-un con de umbra de foarte multa vreme, dar impreuna cu aceasta noua functionalitate, ea urmeaza sa fie readusa in atentie. Cei de la WhatsApp le vor permite utilizatorilor de telefoane Android sa descarce aceasta aplicatie, cel mai probabil intr-o versiune actualizata, in telefoanele lor pentru a o folosi in ideea de a-si schimba interfata de chat cu diverse persoane.

whatsapp tapet aplicatie

WhatsApp integreaza aceasta functionalitate fix asa cum isi doresc oamenii, adica ofera posibilitatea de a personaliza chat-urile exact in modurile cele mai simple, si aplicatia oferita e una care merita mai mult ca sigur avuta in vedere. WhatsApp vrea sa le ofere miliardelor sai de utilizatori cele mai bune si mai simple optiuni pentru a face fix ceea ce au nevoie in viata de zi cu zi, si e bine ca intr-un final s-a gandit sa ofere si acest lucru.

WhatsApp va lansa aceasta functionalitate in momentul in care ea va fi 100% pregatita pentru utilizare, chiar daca deocamdata nimeni nu stie foarte clar cam cand se va intampla acest lucru pentru noi toti.