Vodafone: Anunt GROZAV, ce TREBUIE sa Stie Clientii Romani

Vodafone are un anunt grozav pentru toti clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum, si cum profiti de ceea ce este oferit de operator.

Vodafone cursuri

Vodafone a publicat un nou anunt grozav pentru toti clientii sai din Romania, unul de care ar trebui sa stie chiar acum toata lumea pentru ca ne arata ceva ce foarte multi dintre noi avem nevoie, uneori chiar in folosirea zilnica a telefoanelor. Cei de la Vodafone ne prezinta mai jos un curs care ne invata cum sa facem cele mai bune poze cu telefoanele pe care le detinem, ceva ce foarte muilti dintre noi ar trebui sa invete pentru a putea inregistra poze grozave.

Vodafone ne prezinta sfaturile fotografului Alex Damian pentru a invata cum sa facem cele mai bune poze cu telefoanele mobile, iar daca inca n-ati vazut acest curs publicat de catre operator, atunci poate ar trebui sa va uitati la el. Cursul publicat pentru cei de la Vodafone ne ajuta sa invatam sa facem poze cat se poate de bune cu telefoanele mobile, care dupa cum prea bine stiti deja, nu au camere la fel de performante precum cele ale DSLR-urilor.

Vodafone: Anunt GROZAV, ce TREBUIE sa Stie Clientii Romani

Vodafone nu este primul operator cu o asemenea initiativa, iar asta pentru ca acum cateva luni cei de la Telekom au avut una similara pentru a-i invata pe clienti fix acelasi lucru, dar cu un forograf diferit, daca nu ma insel. Totusi, cursurile de acest gen sunt foarte bune pentru ca majoritatea oamenilor fac poze folosind telefoanele mobile, si daca tot le utilizam pentru asa ceva, de ce sa nu stim si cum sa o facem intr-un mod cat se poate de bun ?

Vrei să faci cele mai tari fotografii cu telefonul? Alex Damian îţi arată cum pe vodafone.ro/impreunamaiputernici/masterclass#ÎmpreunăMaiPuternici #Photography #Masterclass #Instagood

Publicată de Vodafone Romania pe Sâmbătă, 29 august 2020

Vodafone are o varietate de cursuri in pagina in care il gazduieste si pe acesta pentru fotografie, deci veti avea ocazia de a invata si alte lucruri interesante daca decideti sa il accesati pentru a vedea sfaturile oferite. Desigur ca toate acestea vin in ajutorul nostru pentru a beneficia de cea mai buna experienta posibila pentru a face o varietate de lucruri, multe dintre sfaturile oferite fiind oricum necunoscute pentru majoritatea oamenilor.

Vodafone are aceste cursuri disponibile in mod permanent acolo, astfel ca le puteti accesa oricand, si de oriunde, pentru a invata cum sa faceti lucrurile voastre preferate muilt mai bine decat pana acum.