Windows 10: ATENTIE, Problema Extrem de GRAVA pentru PC-uri

Windows 10 are parte de o problema extrem de grava pentru PC-uri, iata ce a fost confirmat in mod oficial, si ramane deocamdata nereparat total de Microsoft.

windows 10 drive

Windows 10 are o problema extrem de grava pe calculatoare, una care este recunoscuta chiar si de catre compania Microsoft, si e bine sa stiti ce se intampla, pentru a nu va trezi cu PC-urile stricate din cauza ei. Se pare ca May 2020 Update pentru Windows 10 are o problema cu sistemul Drive Optimize, acesta fiind folosit pentru a face defragmentarea mediilor de stocare, si a face sistemul de operare sa functioneze mai rapid si mai eficient.

Windows 10 are o problema cu acest sistem deoarece el nu mai stocheaza in mod corect uiltima data la care a fost facuta o defragmentare, astfel ca initiaza procesulla fiecare repornire a calcuilatoarelor utilizatorilor. Asta in schimb genereaza probleme de fiabilitate, in special pentru SSD-uri, si asta pentru ca prea muilte defragmentari risca sa strice aceste tipuri de componente, iar Windows 10 are o problema foarte mare din acest punct de vedere.

Windows 10: ATENTIE, Problema Extrem de GRAVA pentru PC-uri

Windows 10 nu a avut problema recunoscuta initial de catre compania Microsoft, asa cum s-a mai intamplat si cu muilte altele, insa americanii au reusit sa ajunga si la ea, iar in cel mai recent build beta al sistemuilui de operare, sustin ca ea este rezolvata. Beta build-ul 19042.487 (20H2) pentru cei care testeaza sistemul de operare are implementata o rezolvare pentru aceasta problema, deci daca faceti parte dintre ei, il puteti incerca chiar din acest moment.

Windows 10 a avut May 2020 Update lansat cu o serie de probleme pe care cei de la Microsoft n-au vrut initial sa le recunoasca, dar pe care mai apoi au fost fortati sa le admita, si sa le rezolve foarte rapid. Aceasta e una dintre problemele care n-a fost rezolvata chiar de la bun inceput de catre cei de la Microsoft, Windows 10 ramanand cu ea in continuare chiar si acum, ceea ce desigur ca e o problema pentru foarte multa lume care foloseste sistemul de operare.

Windows 10 va avea aceasta versiune beta lansata in mod public dupa ce va fi testata de catre cei de la Microsoft pentru a se vedea daca exista probleme ascunse, iar abia de atunci vom putea spune ca suntem protejati asa cum trebuie.