BCR Romania: AVERTIZARE Importata ce Vizeaza TOTI Clientii

BCR Romania are o avertizare foarte importanta care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata tara, iata ce trebuie sa stii chiar acum daca esti client.

BCR Romania pacaleala

BCR Romania a emis o avertizare foarte importanta care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania in momentul de fata, una de care ar trebui sa stim cu totii pentru ca este vorba despre o problema care afecteaza oamenii la nivel general. Mai exact, cei de la BCR Romania ii avertizeaza pe clientii din toata tara in legatura cu numeroasele atacuri de tip phishing care au loc in mod regulat in Romania, unele dintre ele fiind extrem de serioase.

BCR Romania a facut o pagina speciala in care ofera sfaturi pentru clientii care vor sa fie in siguranta cand vine vorba despre folosirea internetului, si le ofera o serie de sfaturi de care ar trebui sa tii cont pentru a nu risca sa pierzi sume importante de bani. BCR Romania spune ca metoda cel mai des folosita de catre hackeri pentru a pacali oamenii are la baza email-urile prin care isi asuma identitatea banii si cer actualizarea unor informatii pentru conturi.

BCR Romania: AVERTIZARE Importata ce Vizeaza TOTI Clientii

BCR Romania pacaleala phishing

BCR Romania spune ca niciodata nu le va trimite clientilor email-uri prin care le va cere sa isi dezvaluie diverse date personale prin accesarea anumitor website-uri ale caror link-uri sunt introduse in respectivele email-uri. Aceasta metoda a fost si va ramane una dintre cele mai folosite de catre cei care vor sa fure informatii de la oameni, astfel ca vorbim despre o problema foarte serioasa, iar sfaturile bancii ar trebui sa fie in atentia tuturor oamenilor.

BCR Romania spune deasemenea si ca hackerii care trimit mesaje de acest gen folosesc si sisteme care colecteaza email-uri pentru a-i ataca pe clientii diverselor banci, profitand de faptul ca oamenii nu pot distinge intre un email real, si unul fals. BCR Romania nu-i poate proteja pe clientii sai de chiar orice fel de probleme, insa ceea ce spune in imaginea de mai sus ar trebui sa fie stiut de toata lumea inainte de a suna si a reclama o frauda facuta de hackeri.

BCR Romania nu este singura banca de la care vin avertizari de acest gen, si ele trebuie sa fie foarte serios luate in vedere de catre clienti, pentru ca hackerilor nu le pasa absolut deloc de la cine fura bani.