Orange: Vestea GROZAVA, Inca mai este GRATUIT pentru Clienti

Orange are o veste grozava pentru toti clientii sai din Romania, iata ce ofera gratuit in continuare pentru toti dintre ei, si cat de important este tot.

Orange reprimire

Orange are o veste grozava pentru clientii sai din toata Romania astazi, milioane dintre ei putand in continuare sa se bucure de un beneficiu care este oferit gratuit inclusiv in cursul lunii septembrie, la fel ca si pana acum. Cei de la Orange au inceput sa ofere in vara un mare beneficiu pentru toti clientii, despre care puteti citi in aceasta pagina, el aducandu-le celor care au cartele prepay nu mai putin de 100 GB de internet gratuit la activarea unei optiuni de minim 5 euro.

Orange a decis sa ofere aceasta gratuitate pentru a le permite romanilor sa fie mereu conectati la tot ceea ce se intampla in tara noastra, si nu numai, iar acest beneficiu major este disponibil in continuare si in septembrie. Orange aplica acei 100 GB de internet peste internetul care este oferit in mod normal pentru optiunea pe care o activeaza clientii sai care au cartele prepay, deci beneficiati de foarte mult trafic de internet utilizabil in Romania.

Orange: Vestea GROZAVA, Inca mai este GRATUIT pentru Clienti

Orange mentine deasemenea un alt mare beneficiu, adica returnarea a 10% din valoarea unei reincarcari pentru o cartela prepay, sub forma de credit, pe cartela clientului care face respectiva reincarcare. Si acest beneficiu important a fost oferit de catre cei de la Orange toata fara pentru clientii din toata Romania, si dupa cum se prezinta lucrurile, vom avea parte in continuare de 10% din suma reincarcarilor returnata catre noi de catre cei de la Orange, ceea ce este o veste foarte buna pentru toata lumea care are cartela prepay.

Orange are aceste doua beneficii disponibile in continuare in septembrie desi ele trebuiau sa expire pe 31 august, asa cum s-a intamplat cu un alt beneficiu care era oferit pentru cei care plateau facturile din contul My Orange. Acel beneficiu a disparut de ieri pentru toti abonatii din Romania, insa Orange ofera in continuare beneficiile pentru cei cu cartele prepay, deci puteti sa va bucurati de ele fara probleme daca sunteti interesati de cartele.

Orange va mai veni cu siguranta si cu alte beneficii importante pentru clientii din toata Romania, asa ca ramane doar sa vedem ce alte surprize are pregatite pentru clienti in momentul de fata.