DIGI Romania: Anuntul URIAS care a SURPRINS pe TOATA Lumea

DIGI Romania are un anunt urias care a surprins toti romanii astazi, iata ce mesaj neasteptat a fost publicat de catre companie cu cateva ore in urma.

DIGI Romania completare

DIGI Romania a luat pe toata lumea prin surprindere cu un anunt care a venit chiar in cursul acestei zile de la compania de telecomunicatii, si e ceva care vizeaza milioane de romani din toata tara. Vorbim despre o noua campanie promotionala pe care DIGI Romania o va desfasura in tara noastra, iar ea se va adresa cel putin catorva milioane de romani, fie ca ii sunt clienti, fie ca nu ii sunt, compania e atat de mare incat numarul celor care pot profita de oferte e mare.

DIGI Romania da de inteles ca urmeaza sa aiba o campanie promotionala care vizeaza serviciile de internet si televiziune, inclusiv extraoptiunea 4K pe care o ofera pentru cei care sunt abonati la DIGI TV. Campania promotionala a celor de la DIGI Romania incepe in 4 zile, si compania o prezinta ca o “completare”, desi nu e prea clar ce anume vrea sa spuna cu asta, insa cel mai probabil e o oferta gandita pentru clientii existent, nu neaparat cei noi.

DIGI Romania: Anuntul URIAS care a SURPRINS pe TOATA Lumea

DIGI Romania completare oferte

DIGI Romania a oferit pana acum reducere de pana la 50% pentru diverse perioade de timp in cadrul ofertelor pe care le-a tot avut, si nu-mi imaginez ca de aceasta data ar putea fi vorba despre ceva diferit. Adica vom vedea fie 3, sau 6 luni, de reducere 50% pentru abonamentele de internet, sau televiziune, si eventual reducere la extraoptiunea 4K, sau oferirea acesteia gratuit pentru o anumita perioada de timp, in cazul incheierii anumitor contracte.

DIGI Romania nu a variat prea mult reducerile pe care le-a oferit pentru serviciile sale de-a lungul timpului, asa ca nu e prea greu de ghicit ceea ce urmeaza sa ofere, doar ca realitatea o vom afla abia peste cele 4 zile. Practic, DIGI Romania va da de luni startul campaniei cu oferte pentru clientii sai din toata tara, iar daca veti gasi ceva pe plac, veti putea profita online de promotie, asa cum a fost cu mai toate cele ale companiei in ultimele luni.

DIGI Romania va avea mai mult ca sigur toata oferta disponibila pentru o perioada limitata de timp, astfel ca va trebui sa profitati in acele zile de promotie inainte ca ea sa dispara in totalitate de la companie.