Apple: iPhone 12, Apple Watch 6, Noile Produse din Toamna 2020

Apple iPhone 12 Apple Watch 6 Noile Produse 2020

Apple are pregatita o toamna foarte “aglomerata” pentru fanii care asteapta cu nerabdare sa-i cumpere produsele, iar jurnalistii americani incep sa confirme informatii venite de la partenerii celor din Cupertino, mai ales ca ne aflam deja la inceput de septembrie.

Apple va organiza conferinta sa de toamna ceva mai tarziu, prin octombrie, insa jurnalistii americani confirma deja ca iPhone 12, Apple Watch 6, o noua iPad Air, o boxa HomePod mai mica, dar si AirPods Studio vor fi lansate de catre cei de la Apple in luna octombrie.

Apple lucreaza la o varietate de produse noi in momentul de fata, insa cele de mai sus vor veni in mod sigur in luna octombrie, si ceea ce se va intampla dincolo de acest punct ramane a fi stabilit de catre cei din Cupertino in baza vanzarilor inregistrate de aceste produse.

“Apple intenționează să lanseze patru noi modele în octombrie cu viteze wireless de generația a cincea, un design diferit și o gamă mai largă de dimensiuni ale ecranului. Printre o reîmprospătare completă a produsului în toamnă, Apple pregătește, de asemenea, un nou iPad Air, cu un ecran de tip edge-to-edge iPad Pro, două noi versiuni Apple Watch și primele sale căști pentru căști în afara mărcii Beats. Un difuzor HomePod mai mic este și el în lucru.”