Google Maps: Functia GROZAVA Oferita la si mai Multa Lume

Google Maps semafoare

Google Maps are de cateva saptamani o functie extrem de interesanta implementata pentru utilizatorii de telefoane care folosesc aplicatia pentru a fi directionati prin sistemul de navigare ghidata catre diverse puncte in care doresc sa ajunga, ea afisand semafoarele in intersectii.

Google Maps are acest sistem testat in SUA in momentul de fata, iar pana zilele trecute un numar limitat de utilizatori de telefoane Android vedeau aceasta schimbare in aplicatia platformei de harti online, insa cei de la Google au extins totul pentru toti utilizatorii din SUA din septembrie.

Google Maps afiseaza, dupa cum puteti vedea is mai jos, semafoarele pentru diverse intersectii din orase, astfel incat utilizatorii sa stie la ce sa se astepte cand ajung acolo, desi in general atunci cand e un ambuteiaj, e clar ca un semafor tine de obicei traficul in loc.

Google Maps semafoare android

Google Maps testeaza deocamdata aceasta schimbare doar pentru telefoanele cu sistem de operare Android, nu si pentru iPhone, astfel ca ramane de vazut cat va dura pana cand ea va fi oferita inclusiv pentru cei care folosesc versiunea pentru iOS a aplicatiei.