GTA 5: Anuntul SPECIAL al Rockstar pentru TOTI Jucatorii

GTA 5 specialitati

GTA 5 a avut acum cateva saptamani lansat cel mai mare update de pana acum pentru versiunea online, iar cei de la Rockstar Games continua sa ofere surprize pentru toti jucatorii, ceva ce desigur ca vine ca o veste excelenta, mai ales ca vorbim despre noutati foarte interesante pentru toata lumea.

GTA 5 are anuntate de catre Rockstar Games noi surprize foarte interesante, mai exact recompense mari pentru cursele facute de catre jucatorii care sunt activi in cadrul platformei, unele dintre ele fiind chiar neasteptat de bune pentru aceasta perioada, si merita sa profitati de ele.

GTA 5 are recompense foarte bune pentru cursele de tip Open Wheel, Rockstar adaugand bonusuri foarte mari de bani si puncte pentru cam orice puteti face in momentul de fata in materie de curse, iar daca va plac misiunile VIP, atunci trebuie sa stiti ca acolo atat banii, cat si bonusurile de experienta sunt dublate.

GTA 5 anunta deasemenea si o gama foarte variata de reduceri pe care le ofera pentru foarte multe masini, afaceri, si nu doar atat, insa trebuie sa fiti foarte atenti la locatiile in care acestea sunt disponibile pentru a putea profita intr-adevar la preturile mult mai bune decat in mod obisnuit.

GTA 5 are in aceasta perioada foarte muilte surprize grozave de la Rockstar Games, compania americana incercand sa le ofere jucatorilor din toata lumea motive cat mai multe sa fie activi in cadrul jocului sau, si desigur ca asta vine ca o veste excelenta pentru oamenii de pe tot globul.