Facebook Messenger: Noua actualizare lansata pentru aplicatie

Facebook Messenger Noua actualizare lansata pentru aplicatie

Facebook Messenger are parte de o noua actualizare disponibila pentru telefoanele si tabletele din intreaga lume, iar mai jos aveti schimbarile aduse de catre ea.

Facebook Messenger are listate aceleasi modificari precum in cazul versiunilor anterioare, semn ca vorbim doar despre imbunatatiri minore.

„Blocarea aplicațiilor este un mod nou de a vă proteja chaturile împotriva accesului nedorit. Optați pentru a utiliza fața sau ID-ul de amprentă al dispozitivului dvs. pentru a debloca Messenger, astfel încât doar să aveți acces la chaturile dvs.”

Facebook Messenger este disponibila pentru descarcare prin App Store si Google Play Store.

Articolul precedentSamsung GALAXY Z Fold 2 a fost LANSAT si in Romania
Articolul următorGTA 5: Anuntul SPECIAL al Rockstar pentru TOTI Jucatorii
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.