Orange: Vestea BUNA Anuntata pentru Romanii din TOATA Tara

Orange are o veste foarte buna pentru romanii din toata tara, nu doar pentru clientii sai, facand un anunt care mai mult ca sigur va bucura multi oameni.

Orange toamna

Orange a anuntat o noua veste buna pentru romanii din toata tara, una care mai mult ca sigur ca fi pe placul multor persoane care in aceasta perioada au nevoie si de altceva in afara de informatiile constante despre Coronavirus. Cei de la Orange au anuntat ca incep toamna cu o serie noua de oferte care sunt disponibile in aceasta pagina pentru toata lumea, ele venind ca o continuare a ofertelor de vara, care s-au terminat cu data de 1 septembrie.

Orange are noi oferte de toamna disponibile in cadrul magazinului sau online din Romania, iar multumita lor ne putem bucura de preturi mult mai bune pentru o gama foarte variata de produse care sunt listate in momentul de fata. Cei de la Orange au pentru clientii din Romania telefoane mobile, tablete, televizoare, si o varietate de accesorii, sau alte gadget-uri, iar pentru toate dintre ele ofera diverse promotii de care ar trebui sa fim foarte atenti.

Orange: Vestea BUNA Anuntata pentru Romanii din TOATA Tara

Orange ofera reducerile mari la telefoanele care pot fi cumparate in rate din magazinul sau online, deci poti profita de promotii doar daca alegi sa-ti achizitionezi telefonul intr-o asemenea maniera de la magazin. Mai mult decat atat, Orange tripleaza valoarea punctelor Thank You daca alegi sa-ti faci cumparaturile din magazinuil sau online, astfel ca doar acolo beneficiezi de reducerea adusa de catre acestea, nu si in alta parte, asa ca trebuie sa alegi cu atentie de unde faci cumparaturile.

Întâmpină toamna cu zâmbetul pe buze și cu reducerile de până la 96 euro din magazinul online. Nu lasă să-ți scape reducerile de pe oran.ge/OferteToamna. 🍂📱

Publicată de Orange pe Marţi, 1 septembrie 2020

Orange abia a lansat aceste oferte de toamna pentru clientii din toata Romania, si ele sunt unele dintre cele mai interesante de pana acum, cu foarte multe modele de telefoane care se bucura de promotii interesante. Puteti gasi modele de telefoane de la Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, si nu numai, cei de la Orange avand cam tot ceea ce ne-ar putea interesa sa cumparam, asa cum se intampla de obicei cu ofertele pe care le are operatorul de telecomunicatii.

Orange are aceasta oferta deschisa acum, si va fi disponibila pentru o perioada lunga de timp, astfel ca aveti suficient timp la dispozitie pentru a profita de tot inainte ca promotiile sa dispara din magazinul online.