ING Bank: Anunt de ULTIMA ORA cu Vestea INCREDIBIL de Buna

ING Bank are un anunt de ultima ora cu o veste incredibil de buna pentru toti clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stie toti cei din tara.

ING Bank eliberare

ING Bank face in sfarsit anuntul pe care extrem de multa lume il astepta de foarte multa vreme de la banca, mai exact a decis sa implementeze o schimbare de foarte bun augur pentru toti clientii din tara, una care exista deja la cel o putin o alta banca. Cei de la ING Bank au anuntat intr-un final ca vor permite nu doar retragerile de la bancomate folosind Apple Pay, sau un telefon Android cu NFC, ci inclusiv accesul in locatiile acestora.

ING Bank prezinta in clipul video de mai jos cum ar urma sa functioneze sistemul, atat cu un telefon mobil, cat si cu un Apple Watch, totul fiind gandit pentru a fi la fel de usor de folosit de catre clientii sai din toata tara. Cei de la ING Bank au implementat chiar recent un sistem care permite in sfarsit retragerile de bani de la bancomate cu un cod special care poate fi generat prin aplicatia HomeBank, insa lucrurile merg si mai departe de atat.

ING Bank: Anunt de ULTIMA ORA cu Vestea INCREDIBIL de Buna

ING Bank va permite folosirea Apple Pay, sau a aplicatiei HomeBank, si a unul telefon Android cu NFC, pentru a retrage bani de la bancomate, si a accesa locatiile inchise in care acestea sunt amplasate de catre banca. Ideea nu e noua, e una implementata deja de alte banci din strainatate, poate chiar si din grupul ING, dar si de alte banci din Romania, si este una perfect laudabila, avand in vedere ca oamenii au nevoie de o experienta cat mai simpla.

Veștile bune zburdă pe internetȘi acum chiar nu mai e un secret: Când office-urile se închid la ceas de searăAi 2…

Publicată de ING Romania pe Miercuri, 2 septembrie 2020

ING Bank spune ca in momentul de fata oricare dintre clientii sai poate scoate bani de la bancomate doar folosindu-si aplicatia HomeBank din telefon si un cod de acolo, chiar daca nu are fizic cardul bancar la indemana. Pana la final de an va fi implementata si solutia de acces in locatiile bancomatelor cu ING Pay, sau Apple Pay, si retragerile de bani cu ambele sisteme, iar asta pentru ca va fi necesara montarea de cititoare NFC pentru a oferi totul.

ING Bank este una dintre bancile care implementeaza tehnologii inovatoare pentru clientii sai din Romania, iar ceea ce vedem in clipul video de mai sus este cu siguranta ceva ce ar trebui sa aduca laude pentru banca.