Orange: Vestea GROZAVA care va Bucura Romanii din TOATA Tara

Orange a publicat un anunt grozav care va bucura cu siguranta foarte multi romani, iata ce decizie a luat operatorul de telecomunicatii pentru noi.

orange velo

Orange a facut un anunt grozav astazi, care va bucura cu siguranta foarte multi romani, si vorbim despre ceva ce in aceasta perioada multa lume are nevoie sa faca, mai ales ca urmeaza o noua perioada lunga de distantare. Orange a anuntat ca incepand de ieri toti cei care sunt abonati la serviciile sale de telefonie mobila pot sa inchirieze o bicicleta cu aplicatia I’Velo doar folosindu-si numarul de telefon, detaliile fiind in aceasta pagina.

Orange anunta practic un parteneriat foarte interesant cu cei de la I’Velo, unul dintre cele mai extinse servicii din Romania care permite inchirierea de biciclete pentru oricine, si vorbim despre o veste foarte buna pentru foarte multi romani. Cei de la Orange spun ca oricare dintre abonatii sai pot folosi aplicatia I’Velo pentru inchirierea de biciclete, sau chiar de trotinete electrice, fara a mai fi nevoie sa prezinte undeva buletinul pentru proces.

Orange: Vestea GROZAVA care va Bucura Romanii din TOATA Tara

Orange devine practic intermediarul care identifica persoanele in tot acest proces, iar asta pentru ca abonamentul activ in reteaua sa e facut in baza unor date de identificare, care pot fi oferite catre I’Velo in caz de accidente cu bicicletele, sau trotinetele. Ideea celor de la Orange este una foarte buna pentru ca reduce foarte mult timpul necesar pentru a lua o bicicleta, sau o trotineta, iar asa mai multa lume are acces mai rapid la aceste servicii.

Ești fan plimbări cu bicicleta? 🚴‍♂ Avem vești bune 😎 De acum, poți închiria biciclete doar cu numărul de telefon direct…

Publicată de Orange pe Miercuri, 2 septembrie 2020

Orange spune ca in momentul de fata aplicatia I’Velo este disponibila in Alba Iulia, Brasov, Bucuresti, Constanta, Iasi, Oradea si Sibiu, deci cateva milioane de romani se pot bucura de serviciu de acum doar in baza numarului lor de telefon. I’Velo are una dinter cele mai extinse retele de biciclete din toata Romania, iar parteneriatul cu Orange va creste cu siguranta rata de utilizare a acetui tip de mijloace de deplasare, care sunt recomandate si pentru sanatatea noastra.

Orange este primul operator de telecomunicatii din Romania care are o asemenea colaborare cu cei de la I’Velo, dar nu e exclus sa vedem si altele, inclusiv cu alte retele similare existente in tara noastra.