WhatsApp: SCHIMBAREA Surpriza, Functia URIASA ce a Reaparut

WhatsApp vine cu o surpriza uriasa deoarece o functie importanta care a disparut, a fost reimplementata pentru toate telefoanele utilizatorilor.

WhatsApp neperturbat

WhatsApp are parte de o noua schimbare surpriza pentru utilizatorii din intreaga lume, iar asta pentru ca o functie uriasa a reaparut in cadrul aplicatiei, iar ea urmeaza sa ne ofere ceva ce era destul de necesar. Mai exact, WhatsApp are reimplementat acel “Vacation Mode” pe care unii dintre utilizatori il asteapta de foarte multa vreme, el readucand pentru noi posibilitatea de a ascunde conversatiile cu persoane de la care nu vrem sa mai auzim prea multe.

WhatsApp a avut aceasta functionalitate eliminata de catre companie intr-una dintre versiunile beta anterioare, si mult au crezut ca a fost abandonat procesul de dezvoltare pentru ea, insa in realitate nu este vorba despre asa ceva, fiind doar regandit totul. Noua functie “Vacation Mode” ne va permite sa arhivam conversatiile din WhatsApp intr-un asemenea mod incat chiar daca acolo mai vin mesaje noi de la prieteni, totul ramane ascuns.

WhatsApp: SCHIMBAREA Surpriza, Functia URIASA ce a Reaparut

WhatsApp neperturbat revenit

WhatsApp va avea o sectiune dedicata pentru conversatiile arhivate, acestea urmand a fi vizibile doar acolo, iar notificarile care ar fi fost trimise in mod normal pentru mesaje, nu vor mai ajunge la noi vreodata. WhatsApp va afisa in sectiunea de conversatii un buton nou pentru a le accesa pe cele arhivate, iar in noua sectiune vor exista inclusiv optiuni pentru a controla felul in care ne vin notificarile pentru mesajele pe care le primim de la prietenii nostri.

WhatsApp neperturbat notificari

WhatsApp a readus aceasta functionalitate, in versiune noua, in cea mai recenta versiune beta a aplicatiei pentru Android, deci eliminarea din versiunile anterioare a fost facuta pentru a fi integrate toate modificarile pe care le vedem acum. Schimbarea este una de bun augur pentru toata lumea, si vorbim despre ceva ce utilizatorii WhatsApp asteptau de ceva vreme, si ceva ce lauda pentru ca aveau nevoie sa scape de anumite conversatii pe care nu le doreau.

WhatsApp lucreaza de foarte mult timp la aceasta modificare subtantiala, si o va oferi in momentul in care ea va fi 100% pregatita pentru lansare, desi nu se stie foarte clar cam cand se va intampla in mod oficial acest lucru.