Windows 10: OFICIAL, Modificarea Anuntata de catre Microsoft

Windows 10 are in mod oficial anuntata o noua modificare importanta de catre compania Microsoft, iata ce urmeaza sa se schimbe din nou pentru sistem.

windows 10 tastaturi

Windows 10 va beneficia in curand de o noua modificare pe care cei de la Microsoft au anuntat-o in mod oficial pentru toata lumea, si vorbim despre strategia obisnuita a companiei de a implementa noutati pentru utilizatorii din intreaga lume. Windows 10 urmeaza sa beneficieze in viitorul nu foarte indepartat de modificari pentru tastatura sa tactila, iar asta pentru ca vom vedea noi animatii, sunete, dar si optiunea de a integra GIF-uri.

Windows 10 a prezentat initial noua tastatura virtuala pentru versiunea 10X, numind-o WonderBar atunci, insa ea ajunge si in versiunea standard a sistemului de operare, cu anumite optimizari pentru a putea fi folosita mai usor pentru orice fel de ecrane tactile. Windows 10 va permite inclusiv controlarea cursorului mouse-ului prin intermediul acesteia, prin simpla apasare indelungata peste taste, si multarea lui oriunde avem nevoie pe ecran.

Windows 10: OFICIAL, Modificarea Anuntata de catre Microsoft

windows 10 tastaturi GIF

Windows 10 are implementat inclusiv suport pentru afisarea de imagini animate tip GIF cu ajutorul acestei noi tastaturi imbunatatite, iar asta va face conversatiile oamenilor mult mai placute, mai ales ca nu vor mai trebui sa caute acele imagini animate pe internet. Windows 10 va avea implementat deasemenea si un nou sistem de dictare numita Voice Typing, acesta fiind modificat total in sistemul de operare, cu un design mult imbunatatit, per total.

Windows 10 implementeaza aceste modificari pentru a face experienta de folosire a sistemului de operare mult mai buna pentru toti cei care utilizeaza software-ul pe calculatoare, fie ca ele au ecrane tactile integrate deja, fie ca nu au. Ideile celor de la Microsoft sunt interesante, si unele desigur ca vin din recomandarile date de catre utilizatori, insa per total vorbim despre schimbari pentru Windows 10 care erau necesare de multa vreme.

Windows 10 are aceste schimbari testate de catre cei de la Microsoft cu utilizatorii care fac parte din programul beta de testare, si vor fi lansate in mod oficial undeva in cursul urmatoarelor luni, fara a se sti deocamdata o data clara.