BCR Romania: Masurile IMPORTANTE pentru Clientii din Tara

BCR Romania a luat o serie de masuri foarte importante pentru clientii sai din toata tara, iata ce trebuie sa stii in legatura cu aceste decizii.

BCR Romania deautentificare

BCR Romania este una dintre cele mai mari banci din tara noastra, cu un numar foarte mare de clienti care-i folosesc serviciile din diverse colturi ale tarii, iar pentru cei dintre ei care folosesc si servicii da internet banking a luat si masuri doua masuri importante. Mai exact, cei de la BCR Romania au decis a aplice doua masuri de securitate foarte importante pentru clientii care-i folosesc aplicatiile online, mobile, sau web, pentru a isi adminsitra conturile.

BCR Romania spune ca prima masura importanta pe care o impune este delogarea automata din contul de clienti dupa 15 minute de inactivitate pentru a preveni accesarea neautorizata a acestuia. De multe ori oamenii uita sa se delogheze din conturi atunci cand folosesc anumite website-uri, iar daca o fac de la serviciu, de exemplu, exista posibilitatea sa apara utilizarea neautorizata, insa BCR Romania preintampina problema cu delogarea automata.

BCR Romania: Masurile IMPORTANTE pentru Clientii din Tara

BCR Romania are si o alta masura importanta pe care o impune, mai exact dezactivarea automata a datelor de login dupa 3 tentative esuate de a accesa contul online pentru administrarea conturilor de client. Aceasta masura e similara cu cea pentru carduri, cand la 3 PIN-uri gresite cardul e blocat automat in ATM, scopul fiind exact acelasi, de impiedicare a utilizarii frauduloase, online putand fi facute mai multe “pagube” pentru clienti decat in cazul bancomatelor fizice.

BCR Romania are mai multe masuri de securitate pe care le foloseste, inclusiv criptarea transmisiunilor de date, totul pentru a se asigura ca experienta clientilor de adminsitrare online a conturilor este una cat se poate de sigura. BCR Romania nu este singura banca la care sunt implementate masuri de securitate de acest gen, si merita laudate toate institutiile, fie ele si nebancare, la care sunt implementate masuri similare pentru protejarea conturilor utilizatorilor.

BCR Romania ofera si alte informatii despre securitate bancara in cadrul website-ului sau, iar daca sunteti interesati sa aflati mai multe detalii, nu ar strica sa mergeti acolo, si sa analizati tot ceea ce este disponibil pentru noi.