DIGI Mobil: OFICIAL, Anunt SURPRIZA catre Milioane de Romani

DIGI Mobil a facut in mod oficial un anunt surpriza pentru milioane de romani din toata tara, iata ce ofera operatorul de telecomunicatii chiar acum.

DIGI Mobil toamna

DIGI Mobil a facut astazi un anunt oficial care vine ca o surpriza mare pentru foarte multi dintre clientii sai din toata tara, si vorbim despre o veste grozava care ar trebui sa ii bucure pe foarte multi dintre ei chiar acum. Mai exact, cei de la DIGI Mobil au luat decizia de anunta o noua oferta de portare pentru aceasta toamna, si vorbim despre o schimbare de interes pentru foarte multa lume in momentul de fata in tara noastra.

DIGI Mobil este lider la portari in Romania de cativa ani buni, reusind sa atraga milioane de romani in reteaua sa, aceasta fiind construita pe portari, iar succesul continua inclusiv in timpul pandemiei de Coronavirus, in ciuda eforturilor concurentei. Noua oferta de toamna pe care DIGI Mobil o are la portare le aduce clientilor posibilitatea de a cumpara telefoane fara avans, si in rate fara dobanda, beneficiind desigur si de abonamentele nelimitate, ieftine.

DIGI Mobil: OFICIAL, Anunt SURPRIZA catre Milioane de Romani

DIGI Mobil a decis ca pentru aceasta oferta noua de portare sa le permita clientilor sa cumpere telefoanele sale din seria Digi K, acestea fiind oferite fara avans, si in rate fara dobanda, ele fiind oricum foarte ieftine. Abonamentele pe care DIGI Mobil le are disponibile la portare sunt aceleasi pe care le stiti de ani de zile, cele Optime, ele avand preturi care incep de la 3 euro pe luna, desigur cu totul nelimitat pentru clientii din toata tara.

DIGI Mobil incearca sa atraga si mai muilti clienti noi in reteaua sa cu aceasta oferta noua, insa desigur ca nu telefoanele sunt cele care conving oamenii sa ii aleaga serviciile, ci preturile foarte mici pentru acestea. DIGI Mobil a reusit sa atraga in reteaua sa foarte multi clienti de la Orange, Vodafone, Telekom, si va continua sa faca acest lucru preturile pentru serviciile sale fiind atat de mici incat nicio alta companie nu le poate egala in momentul de fata.

DIGI Mobil ramane cel mai “mic” operator de telecomunicatii din Romania, daca ne uitam la numarul de clienti pe care-i are, insa ofertele constante pe care le face atrag tot mai muilti si mai multi clienti noi de la concurenta.