CEC Bank: Nou IMPORTANT Anunt pentru TOTI Clientii Romani

CEC Bank are un nou, si foarte important, anunt pentru toti clientii din Romania, iata ce de ce mesaj trebuie sa stii daca-i folosesti serviciile.

CEC Bank notificari

CEC Bank are un nou si important anunt pentru toti clientii sai din Romania, unul de care ar trebui sa stii daca-i folosesti serviciile pentru ca iti aduce o serie de beneficii foarte interesante de care ar trebui sa te bucuri. Mai exact, cei de la CEC Bank au anuntat o noua actualizare pentru aplicatia Card2Card Transfer pe care o ofera pentru clientii din toata tara, ea aducand o serie de imbunatatiri ca parte a acestui update disponibil chiar de acum.

CEC Bank ofera aceasta aplicatie atat pentru telefoanele iPhone, cat si pentru telefoanele Android, ea fiind disponibila pentru descarcare, in versiunea noua, chiar acum prin intermediul App Store, si Google Play Store. Printre functiile importante oferite de catre aplicatia celor de la CEC Bank se numara posibilitatea de a transfera rapid bani de pe telefon, optiunea de a vedea un istoric al tuturor tranzactiilor facute, alerte push pentru aprobarea tranzactiilor, si nu numai.

CEC Bank: Nou IMPORTANT Anunt pentru TOTI Clientii Romani

CEC Bank spune ca in noua versiune disponibila acum a implementat in sfarsit optiunea de autentificare biometrica pentru autorizarea tranzactiilor, ceva ce tot mai multe banci incep sa ofere pentru clientii din Romania. Sortarea istoricului tranzactiilor pe baza unor criterii alese de catre clientii CEC Bank este deasemenea disponibila tot de acum, astfel ca veti gasi mult mai usor orice fel de tranzactii pe care le-ati facut pana in momentul de fata.

La CEC Bank lucrăm constant pentru a-ți oferi servicii rapide și fără drumuri la bancă, iar dacă folosești aplicația…

Publicată de CEC Bank pe Vineri, 4 septembrie 2020

CEC Bank spune ca inclusiv notificarile push pentru aprobarea tranzactiilor reprezinta una dintre functiile noi, si v-am vorbit despre ea mai sus, astfel ca acum veti afla rapid si cand ar trebui sa faceti acest lucru. In final, aplicatia Card2Card Transfer are facute diverse alte modificari de catre CEC Bank pentru ca experienta de folosire a sa sa fie una cat se poate de buna pentru noi, ceea ce vine ca o veste grozava, lucru care ar trebui sa bucure multa lume.

CEC Bank are inclusiv alte aplicatii pentru internet banking disponibile pentru clientii din toata Romania, asa ca puteti sa va uitati si dupa acelea pentru a vedea ce anume va este oferit in momentul de fata.