Raiffeisen Bank: Mesajul SURPRIZA pentru Romani, ce Face AZI

Raiffeisen Bank a publicat astazi un mesaj surpriza pentru toti romanii, iata ce a decis banca sa faca pentru toata lumea, si cum poti profita si tu.

Raiffeisen Bank jazz

Raiffeisen Bank vrea sa le faca weekend-ul cat mai bun tuturor romanilor din intreaga tara, asa ca a decis sa vina cu un mesaj surpriza care anunta o noua actiune foarte interesanta pe care banca o face pentru cei din toata tara. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au anunta ca astazi si in cursul weekend-ului acesta va transmite in direct de pe pagina sa de Facebook festivalul de Jazz si Blues de la Brasov, unul aparent foarte popular.

Raiffeisen Bank este singura banca din Romania care are o asemenea initiativa, de a transmite un festival de acest gen in direct pe pagina sa de Facebook, astfel ca separat de pagina festivalului, e improbabil sa-l mai vedeti undeva. Raiffeisen Bank spune ca astazi la ora 21:00 urmeaza sa aiba loc transmisiunile pentru primele concerte pe care trupele invitate la festival le vor sustine, iar maine si poimaine reprezentatiile vor continua.

Raiffeisen Bank: Mesajul SURPRIZA pentru Romani, ce Face AZI

Raiffeisen Bank spune ca maine reprezentantiile vor incepe de la ora 19:00 pe pagina sa de pe reteaua de socializare Facebook, in timp ce duminica totul va incepe de la ora 21:00, asa ca aveti suficient timp pentru a va pregati pentru ele. Acest festival se desfasoara inclusiv in aer liber pentru romanii care se afla in Brasov, insa cei care n-au ajuns acolo in acest weekend, au ocazia de a vedea totul multumita initiativei foarte bune pe care Raiffeisen Bank o are acum.

Indiferent de vreme, Brasov Jazz&blues Festival începe astăzi!Vei putea urmări LIVE pe pagina noastră de Facebook…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Vineri, 4 septembrie 2020

Raiffeisen Bank continua astfel seria de spectacole pe care le-a difuzat online pentru toti romanii, banca publicand chiar zilele trecute o piesa de teatru care se pare ca a fost destul de populara in cadrul website-ului sau. Raiffeisen Bank a pornit un proiect foarte amplu de a sustine arta in Romania, iar in ultimele luni a gazduit pe website-ul sau o varietate de spectacole create de catre unii dintre cei mai cunoscuti actori, sau artisti, din toata Romania.

Raiffeisen Bank va continua in acest ritm pentru ca este nevoie de sustinerea artei, iar banca ne arata ca este hotarata sa faca acest lucru, si sa le aduca romanilor in case ceea ce nu pot vedea in lumea reala.