Orange: LOVITURA Uriasa Pregatita Impotriva Celor de la DIGI

Orange a pregatit o lovitura uriasa pentru cei de la DIGI Romania, iata ce decizie a fost luata de catre companie, si cum ne ajuta asta pe toti.

Orange fix

Orange lupta serios pe piata de telecomunicatii din Romania, si se pare ca a gandit o lovitura substantiala pe care vrea sa le-o dea celor de la DIGI Romania, iar aici vorbim despre o miscare extrem de importanta. Cei de la Orange au pregatit noi abonamente de internet si televiziune pentru clientii existenti, in aceasta pagina, sau cei care vor sa-i devina clienti, iar preturile sunt, in mod surprinzator, chiar mai bune decat cele pe care le are DIGI Romania.

Orange ofera internet de 1 Gbps la 6 euro, 30 LEI, pe luna pentru clientii existenti, sau 8 euro, 39 LEI, pentru cei care vor s-ai devina clienti, ambele fiind mai mici decat ceea ce percepe DIGI Romania pentru un abonament similar. Oferta celor de la Orange este una foarte interesanta, mai ales ca include si routeri WiFi care nu e gratis la DIGI, si desigur gandita pentru a-si creste substantial baza de clienti ai serviciilor de internet, acolo unde DIGI Romania este lider absolut, dar constant tinuta in presiune.

Orange: LOVITURA Uriasa Pregatita Impotriva Celor de la DIGI

Orange are si o oferta combinata cu internet, televiziune, si un abonament de telefonie mobila, ea avand un cost mai mic decat cel al serviciilor similare de la DIGI Romania, insa unele beneficii sunt usor inferioare. Orange incepe sa atace destul de serios piata serviciilor ieftine, in special pe partea de internet fix, acolo unde are nevoie de o crestere substantiala a numarului de clienti, mai ales daca nu va reusi sa cumpere divizia fixa a Telekom prea curand.

Orange poate atrage mai multi clienti noi pentru serviciile de internet fix daca reuseste sa le ofere la preturi mai mici decat cele ale DIGI Romania, insa daca sunt si la fel de bune, ramane de vazut. RCS & RDS a facut o retea metropolitana de fibra optica pentru care a primit doar laude, in timp ce Orange isi ofera serviciile prin infrastructura Telekom, care nu e tocmai una dintre cele mai stralucite, asa ca trebuie luat si asta in considerare, in final.

Orange vrea totusi sa fie un concurent mai serios pe piata serviciilor de internet fix, si cu DIGI Romania e singurul concurent demn de luat in seama, isi orienteaza ofertele dupa cele ale companiei romanesti.