RCS & RDS: Mesajul de INTERES pentru MILIOANE dintre Clienti

RCS & RDS a publicat un nou mesaj de interes pentru milioane dintre clientii sai din Romania, iata ce a dezvaluit, si ce trebuie sa stii acum.

RCS & RDS now

RCS & RDS a publicat iar astazi un mesaj care ar trebui sa fie de interes pentru milioane dintre clientii sai din toata Romania, unul care dezvaluie cateva informatii pe care unii dintre ei cel mai probabil nici nu le stiau. Cei de la RCS & RDS aduc in prim-plan astazi postul lor de televiziune Film Now, care le ofera clientilor DIGI TV posibilitatea de a urmari filme si seriale  de la diversi producatori direct pe televizoare, insa si pe interent.

RCS & RDS ofera Film Now ca o extraoptiune care costa 3 LEI pe luna, iar clientii o pot activa pentru a beneficia de o gama variata de filme si seriale, unele dintre ele chiar lansate recent in SUA, si nu numai. RCS & RDS are de foarte multa vreme disponibil postul de televiziune Film Now in grila sa de canale, insa acum vine si le readuce aminte clientilor, care stiau asta, sau ii anunta pe cei care nu stiau, ca postul e disponibil si in DIGI Online.

RCS & RDS: Mesajul de INTERES pentru MILIOANE dintre Clienti

RCS & RDS le permite tuturor clientilor din Romania, indiferent ce fel de servicii au, sa acceseze in mod gratuit platforma DIGI Online pentru a vedea zeci de canale de televiziune, sau continut din HBO Go, indiferent unde se afla. DIGI Online e oferita gratuit, si ofera acces la unele dintre canalele incluse in abonamentele DIGI TV, insa cei care au si extraoptiuni, cum este Film Now, pot vedea inclusiv continutul respectiv prin acea platforma.

Activează extraoptiunea Film Now cu doar 3 lei/lună și vezi cele mai tari filme și seriale. 🙂În plus, atunci când nu ești în fața televizorului, vezi Film Now în Digi Online pe telefon, laptop sau tabletă. 😉

Publicată de DIGI Romania pe Joi, 3 septembrie 2020

RCS & RDS le permite clientilor sai sa vada toate filmele si serialele transmise de catre Film Now oriunde s-ar afla in Romania daca au cont in DIGI Online, insa desigur vorbim despre transmisiunea postului, si nu de biblioteca de continut. Practic, Film Now poate fi vazut acolo exact precum oricare alt canal de televiziune, cei de la RCS & RDS doar spunandu-le clientilor ca au acces si la el daca aleg sa activeze extraoptiunea care costa 3 LEI pe luna.

RCS & RDS are prin DIGI Online una dintre platformele din Romania care ofera acces la unad intre cele mai variate game de posturi de televiziune, dar si la un numar consistent, chiar mai mare decat in cazul altor operatori.